Tapahtumat → Stimuluksen luontoretki

Stimuluksen luontoretki

Ajankohta: 28.10.2017 klo. 12:00

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaTervetuloa Stimuluksen luontoretkelle! 


Viime syksyn hieno yöretki saa nyt jatkoa, kun suuntaamme 28.-29.10. yöpymään ja retkeilemään Saarijärvelle Pyhä-Häkin kansallispuistoon. Lähtö tapahtuu lauantaina klo 12 Agoralta ja kotimatkalle lähdemme Pyhä-Häkistä sunnuntaina klo 16. Ajomatkaa tulee yhteen suuntaan 85 km.

Majoitumme Tulijärvenkankaan laavun ympäristöön, joka on noin 3 km päässä kansallispuistosta (4 km kävely puiston länsiosaan Poika-ahoon, josta alkaa polku). Sunnuntaina teemme kävelylenkin kansallispuistoon, minkä jälkeen lähdemme kotimatkalle.

Yöpyminen tapahtuu kahdessa puolijoukkueteltassa, joista kumpaankin mahtuu majoittumaan 15 stimppaa. Teltoissa on kamiinat, joten retkelle voi lähteä ilman erityisvälineitä. Makuupussi on kuitenkin hyvä olla tarpeeksi lämmin ja alusta tarpeeksi paksu. Mikä on tarpeeksi? Se riippuu paljon nukkujasta ja siitä, kuinka mukavasti yönsä haluaa viettää. Jos omistat kevyemmän kesämakuupussin ja mietit, voiko sillä lähteä retkelle, niin kyllä voi. Ulkona nukkuminen puolijoukkueteltassa on mahtava kokemus, vaikka olisi vähän viileämpi yö. Muita tarvittavia varusteita makuupussin ja alustan lisäksi ovat säänkestävä ja tarpeeksi lämmin vaatetus (sis. mahdollisuus lisätä ja vähentää vaatetta tarpeen mukaan) ja joku tarpeeksi iso reppu/rinkka varusteiden ja veden kantamiseen. Ota mukaan eväät kahdelle päivälle ja huomioi myöskin, että leiriytymispaikallamme Tulijärvenkankaalla ei ole vesipistettä, joten juomavesi on tuotava mukana. Kävelylenkin alkupuolella, 4 km päässä Poika-Ahon torpan pihassa on kaivo, josta voi ottaa sunnuntaina vettä.

 

Retken hinta on maksimissaan 18€ per osallistuja, hinta tarkentuu lähtijöiden selvittyä. Ilmoittautuminen retkelle alkaa 20.10. kello 12 ja päättyy 24.10. kello 23:00.


Nähdään retkellä!

- Stimuluksen retkeilytiimi

 


Vielä lyhyesti:

MITÄ: Stimpan ikioma luontoretki!

MISSÄ: Pyhä-Häkin kansallispuistossa

MILLOIN: 28.-29.10.

MITÄ MUKAAN: Makuupussi, makuualusta, eväät kahdeksi päiväksi, juomavesi, lämmin ja säänmukainen vaatetus, ja rinkka/reppu kaikille edellämainituille

MITÄ MAKSAA: Maksimissaan 18€ per osallistuja, tarkentuu lähtijöiden selvittyä

MIKSI MUKAAN: Luonto tutkitusti lisää hyvinvointia - varsinkin stimppaseurassa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.