Tapahtumat → 60-vuotisjuhlavuoden sitsit kepsylšisille ja stimppalaisille (STIMPPALAISEN ILMOITTAUTUMINEN)

60-vuotisjuhlavuoden sitsit kepsylšisille ja stimppalaisille (STIMPPALAISEN ILMOITTAUTUMINEN)

Ajankohta: 7.10.2017 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: BileetTervetuloa Kepsyn ja Stimuluksen järjestämille ”Enkelit ja demonit” -yhteissitseille!

Hyvän ja pahan ikuinen taistelu pääsee valloilleen 7.10.2017, kun taivaalliset henkiolennot kohtaavat Belsebubin joukot. Onko meno jumalaisen ihanaa vai armottoman riivattua? Valitse puolesi ja tule ottamaan selvää!

Sitsien hinta on 10€ (tai 8€ alkoholittomana) ja se sisältää 2 juomaa (olut tai siideri, alkoholiton), snapsin sekä pizzaa. Muut juomat (holilliset tai holittomat) voit ostaa mieltymyksesi mukaan ja tuoda paikanpäälle. Ilmoita pizzatoiveesi (liha, kasvis tai kala & äyriäiset), erityisruokavaliosi ja allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä sekä juotko mieluummin olutta vai siideriä.

Ilmoittautuminen alkaa ma 25.9. klo 18 ja päättyy su 1.10. klo 12. ILMOITTAUTUMISLINKKI ILMOITETAAN MYÖHEMMIN SÄHKÖPOSTILLA SEKÄ TAPAHTUMASSA! Mukaan mahtuu 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joista 30 paikkaa varattu opiskelijoille ja 30 ”vähän kypsemmille” sitsaajille.


Paikka: Lea Pulkkisen Sali, Agora

Aika: lauantaina 7.10.2017, klo 17-21

Ilmoittautuminen 25.9. klo 18 - 1.10.2017 klo 12

Pukeutumisteema: Enkelit ja demonit

Hinta: 10 € alkoholillisena tai 8€ alkoholittomana

Muuta huomioitavaa: Omat pullot mukaan :D

Ps. Mitkä ovat sitsit? Sitsit on lyhykäisyydessään akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään puheita sekä joissain tapauksissa seurataan myös ohjelmaa.

P.P.S Et ole koskaan osallistunut sitseille? Ei hätää! Ei ole allekirjoittanut virkistysvastaavakaan! Konkarisitsaajamme huolehtivat illan kulusta ja sinun tarvitsee vain saapua paikalle pitämään hauskaa!

Terveisin: Tuuli Kulonen, Kepsyn virkistysvastaava


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.