Tapahtumat → Vuju-Paintball

Vuju-Paintball

Ajankohta: 8.11.2017 klo. 13:00

Paikka: Kankaanpäänranta 5, 40660 Jyväskylä

Tyyppi: LiikuntaVujuviikon tapahtumien kirjoa on rikastamassa Paintball! Kyseessä on värikuulasota, jossa pelataan ulkona joukkueitain yrittäen tähdätä vastustajaan värikuula-aseella. 

Pelailut järjestetään keskiviikkona 8.11 klo 13-17 Paintball Jyväskylässä. Koska paikka sijaitsee bussimatkan päästä keskustasta, on paikan päälle mentävä julkisella bussilla omakustanteisesti. Näin ollen lähtö keskustasta tapahtuu klo13 lähtevällä bussinumerolla 37. Pelailu tapahtuu klo 14-16. Paluu keskustaan tapahtuu samaan tapaan, ja arvioitu paluuaika on 17.00 keskustassa.

Mitä tämä sitten maksaa osallistujalle? Mikäli saamme kokoon 20 osallistujaa, hinta on 25e/osallistuja. Mukaan mahtuisi myös enemmän kuin 20, jonka ylitäviltä osallistujilta hinta on yhä alhaisempi (kulut kuitenkin jaetaan tasan osallistujien kesken). Huomaathan, että normaalisti lajin kokeilu maksaisi 45e/henkilö, joten saamamme tarjous on erittäin edullinen! Lopullinen hinta tulee joka tapuksessa selviämään osallsitujien määrän selvittyä.

Busissa kertalipun hinta on 3,00e per suunta.

Paikan päällä saat itsellesi kaiken tarvitavan: pelinohjauksen, aseen ja paineilmapullon, kuulia, haalarin ja suojamaskin. Sinun tarvitsee ottaa mukaan siis ainoastaan itsesi ja lämmintä vaatetusta ulkoilua varten! Myös juomapullo olisi kannattavaa ottaa mukaan.

Tule siis haastamaan itsesi ja toiset stimppatoverit pelikentälle värikuulasodan merkeissä! Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 27.10 klo 12 ja sulkeutuu torstaina 2.11 klo 23.45. Muista, että ilmoittautuminen on sitova!

MITÄ? Vuju-Paintball

MISSÄ? Kankaanpäänranta 5, Jyväskylä

MILLOIN? Keskiviikkona 8.11 klo13-17

MITÄ MAKSAA? Noin 25e/osallistuja, tarkempi hinta tiedetään lopullisen osallistujamäärän selvittyä. Bussimatka on omakustanteinen, eli 3,00e per suunta.

MITÄ MUKAAN? Lämmintä vaatetta ja vesipullo

MIKSI? Koska vuju-viikkoon kuuluu Paintball!

 

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.