Tapahtumat → Kasvisten Norsufutis 2.0

Kasvisten Norsufutis 2.0

Ajankohta: 5.9.2017 klo. 17:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: LiikuntaTUTUTUTUUU! Syksy on vihdoin saapunut, ja sen kunniaksi järrjestetään Norsufutis-turnajaiset Kasvatustieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen kesken. Jo toista kertaa historiassa Emile, Pedago, Varkaat, Stimulus ja Abakus ottavat mittaa toisistaan tiistaina 5.9 klo 17.00 alkaen Alban rannassa. GET READY!

Mitä kummaa on norsufutis? Kyseessä on pehmeällä jumppapallolla pelattava jalkapalo, jossa on tarkoitus tehdä maaleja perinteisiin jalkapallomaaleihin. Jokainen ainejärjestö kerää oman joukkueensa kasaan, ja joukkueen jäsenillä tulee olla yhtenäinen peliasu. Joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Jokaisessa joukkueessa tulisi olla vähiintään 5 pelaajaa, mutta muuten osallistujia saa olla rajoittamaton määrä.

Pelien kesto on noin 30min/ottelu alkaen alkueristä aina finaaliotteluun asti. Paikan päällä on grilli, joten kannattaa ottaa mukaan kärvennettäviä eväitä ;) Lisäksi pelipaikalla on tarjolla mehua!

Merkkaa siis jo kalenteriinsi tiistai-ilta vapaaksi, sillä tätä skabailua ei kannata missata! Tule rohkeasti mukaan, olitpa sitten yliopistoon tutustuva fuksi tai kokeneempi vanhemman vuosikurssin opiskelija ;) Kannustamaan saa myös tulla, jos ei pelaaminen nappaa!

Ilmoittautuminen Stimpan joukkueeseen tapahtuu täällä ainejärjestön tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki ja sulkeutuu maanantaina 4.9 klo 23.45.


MITÄ? Kasvisten Norsufutis 2.0
MILLOIN? Tiistaina 5.9 klo 17:00
MISSÄ? Alban ranta
MITÄ MUKAAN? Haalarit ja grillitarpeita halutessaan, sekä iloista mieltä!
MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtään mitään!
MIKSI? Koska tutustuminen toisiin ainejärjestöihin liikunnallisissa tunnelmissa on huippua!

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.