Tapahtumat → Kasvisten luontoretki

Kasvisten luontoretki

Ajankohta: 30.9.2017 klo. 09:00

Paikka: Etelš-Konnevesi

Tyyppi: LiikuntaOletko kyllästynyt Kauppakadun asvalttiviidakkoon? Kaipaatko ympärillesi Suomen luonnon rauhoittavaa zen-olotilaa? Entä ovatko muut kasvikset jääneet vain vieraiksi kasvoiksi Ruusupuiston rappusissa? Nyt voit korjata nämä vääryydet elämässäsi tulemalla mukaan reippailemaan ja tutustumaan muihin kasvisaineistojestöläisiin lauantaina 30.9 Etelä-Konneveden kauniiseen luonnonpuistoon. Reitti on Törmälä-Kalajan kierros, pituudeltaan 7,6 kilometriä, ja lopuksi reippailun kruunaa laavulla eväiden syönti ja makkaroiden grillaus.

Etelä-Konnevedelle mennään yhteiskyydityksellä linja-autolla. Lähtö tapahtuu Agoralta 9.00 ja takaisin Etelä-Konnevedeltä lähdetään 16.00. Agoralle saavumme takaisin noin 17.00.  Mukaan tarvitset reippailun kestävät kengät, säänmukaiset vaatteet sekä grillausevästä. Hinta retkelle riippuu osallistujamäärästä ja varmistuu myöhemmin. Kuitenkin hinta tulee olemaan maksimissaan 10 euroa.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 5.9 klo 12.00. Ilmoittautuminen tapahtuu luontoretken facebook-sivulle ilmestyvän linkin kautta, eli ei siis perinteiseen tapaan täällä Stimuluksen tapahtumakannassa. Tapahtuman nimi Facebookissa on Kasvisten luontoretki. Viimeinen päivä ilmoittautua  on 27.9. Jokaiselle ainejärjestölle on varattuna 10 paikkaa.  
 
Tsekkaa tältä vielä Etelä-Konneveden vähän virallisemmat sivut: http://www.luontoon.fi/etela-konnevesi
 
 
Nähdään luontoretkellä!