Tapahtumat → Luontoretki

Luontoretki

Ajankohta: 3.5.2017 klo. 09:00

Paikka: Leivonmäen kansallispuisto

Tyyppi: LiikuntaPidätkö retkeilystä luonnon keskellä? Hienoa, sillä alta löytyy tietoa kevään luontoretkestä!

Retkeilytiimi kutsuu sinut keskiviikkona 3.5 päiväretkelle Leivonmäen kansallispuistoon. Leivonmäki on Joutsan kuntaan kuuluva, vuonna 2003 perustettu nuori kansallispuisto. Retkipolut kulkevat läpi soiden, järvien rantojen ja metsäisten harjujen. Lisäksi näyttävä Joutsniemi halkaisee Rutajärven läntisen osan kahtia Sorsanselkään ja Keskisenveteen.

Reittimme arvioitu pituus on n.10km ja kierrämme Joutsniemeä sen verran kuin tuntuu sopivalta (niemi on 1,5 km pitkä). Kulkuvauhti on rauhallinen: pysähdymme syömään eväitä nuotiopaikoilla, otamme valokuvia ja ihmettelemme keväisiä luontomaisemia. Usein Metsähallituksen huoltamilla nuotiopaikoilla on tulentekomahdollisuus. Varaa mukaan reilusti eväitä ja juomaa, sillä mikä olisikaan parempaa luonnossa kuin syöminen!

Jos vielä mietit, onko tämä luontoretki sinua varten, se luultavasti on! Mitään esitietoja tai kokemusta retkeilystä et tarvitse. Reipas mieli ja halua kokea ovat tärkeimmät varusteet. Toivomme hyvää säätä ja auringonpaistetta. Sumuisen järven pintaa pyyhkivä vesisade on kaunis näky, joten sekin on hyvä sää sopivasti varustautuneena. Ota siis mukaasi säänmukainen vaatetus!

Lähtö- ja paluuaika: Lähdemme matkaan aikaisin aamusta klo 9.00  ja palaamme takaisin iltapäivästä/alkuillasta noin klo 17.00 . Retkeilypäivän ohjelma tarkentuu myöhemmin, kyse siis hienosta päiväretkestä!

Kyytiratkaisu:  Lähdemme matkaan tilausbussilla, sillä mitäpä retki olisi ilman todellista luokkaretkihengen tuntua bussimatkoineen. 

Kustannukset: Osallistumismaksu riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Stimulus tukee jäseniensä osallistumista ja kustantaa suurimman osan kyydityksestä. Niinpä sinulle osallistumismaksu on maksimissaan vain 5euroa! 

HUOM! Mukaan mahtuu enintään 40 ilmoittatunutta.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.4 klo 14.00 ja sulkeutuu perjantaina 21.4 klo 23.45. Retkelle lähtijät saavat myöhemmin vielä tarkempaa infoa aikatauluista ja reitistä sähköpostitse. 

Lisätietoja kohteesta: http://www.luontoon.fi/retkikohteet/kansallispuistot/leivonmaki/Sivut/Default.aspx 

MITÄ? Luontoretki

MILLOIN? Keskiviikkona 3.5 klo 9.00-17.00

MISSÄ? Leivonmäen kansallispuisto 

MITÄ MAKSAA? Korkeintaan 5e

MITÄ MUKAAN? Syömistä, juomista ja ulkoiluvaatteita!

MIKSI? Koska luonnossa retkeily yhteisöllisissä tunnelmissa on terapeuttista ja superia!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.