Tapahtumat → Kasvisten Norsufutis

Kasvisten Norsufutis

Ajankohta: 25.4.2017 klo. 16:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: LiikuntaVapun tienoilla on luvassa liikunnallista toimintaa Kasvatustieteiden tiedekunnan ainejärjestöjen kesken! Nimittäin Emile, Pedago, Varkaat, Stimulus, Abakus ja Jano pelaavat norsufutista tiistaina 25.4 klo 16:00 alkaen Alban rannassa. WUHUU!!

Mitä kummaa on norsufutis? Ratsastetaanko norsuilla, jotka potkivat palloa? Ei suinkaan. Kyseessä on pehmeällä jumppapallolla pelattava jalkapallo, jossa on tarkoitus tehdä maaleja perinteisiin jalkapallomaaleihin. Jokainen ainejärjestö kerää oman joukkueensa kasaan, ja joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Jokaisessa joukkueessa tulisi olla vähintään 5 pelaajaa, mutta muuten osallistujia saa olla rajoittamaton määrä.

Ottelut pelataan kahdessa kolmen joukkueen alkulohkossa, joiden jälkeen on semifinaali- sekä finaaliottelu. Pelien kesto on 30min/ottelu. Paikan päällä on saatavilla myös pientä purtavaa ja juomista, jotta jaksaa pelata 😉 Kannattaa siis todellakin tulla paikalle!

Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen jäsenillä täällä Stimuluksen tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki ja sulkeutuu sunnuntaina 23.4 klo 23.45.

MITÄ? Kasvisten Norsufutis

MILLOIN? Tiistaina 25.4 klo 16:00

MISSÄ? Alban ranta

MITÄ MUKAAN? Haalarit ja iloista mieltä!

MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtään mitään!

MIKSI? Koska tutustuminen muihin eri ainejärjestöihin liikunnallisissa tunnelmissa on huippua!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.