Tapahtumat → Vappuappro

Vappuappro

Ajankohta: 28.4.2014 klo. 16:00

Paikka: Jyvšskylš, Keskusta

Tyyppi: Muu tapahtumaPoikkitieteellinen Vappuappro järjestetään tänä vuonna erillisenä spektaakkelinaan maanantaina 28.4. Idea on kaikille tuttu: otetaan keskustan baarit, pubit ja kuppilat haltuun keräämällä leimoja passiin hyvässä hengessä. Appropassiin kerätään 10 leimaa (myös vedestä ja limsasta saa leiman) ja passin palauttanut saa ihastuttavan Vappuappro-haalarimerkin. 

Fb-event: https://www.facebook.com/events/631351303611849

Vappuappro starttaa Seminaarinmäeltä C-rakennuksen edestä klo 16 appropassien jakamisella. Kun passi on kourassa, voi approvaellus alkaa. Appropasseja tarkastetaan karaokeravintola Helmessä klo 21 lähtien, jolloin ravintolassa alkaa myös Haalarikaraoke. Approilijat voivat jatkaa elämän onnen juhlistamistaan Helmessä.

Ennakkoilmoittautuminen Vappuapproon alkaa maanantaina 14.4. klo 12 osoitteessa http://bit.ly/1lIBaPw. Ennakkoon ilmoittautumalla saat lipun hieman halvemmalla, sillä liput maksavat ennakkoon ostettuna 2 euroa ja paikan päältä ostettuna 3 euroa.

Vappuapprossa ovat mukana Sohwi, Matsi Bar, Passion, Bar Paja, Players, Hemingway’s ja Helmi. Varaathan mukaasi käteistä, niin kaikilla on entistä kivempaa!

Mitä: Poikkitieteellinen Vappuappro
Milloin: Ma 28.4. klo 16
Missä: C-rakennuksen edusta (Seminaarinmäki), karaokeravintola Helmi
Mitä maksaa: 2/3 €
Dresscode: Haalarit
Mitä muuta: Käteinen on kultaa!

Dumppi, Stimulus, Tiltti, Imago, Parku, Lööppi ja Abakus toivottavat kaikki tervetulleiksi Vappuapproon!