Tapahtumat → Stimppa goes JyväSpeksi

Stimppa goes JyväSpeksi

Ajankohta: 25.4.2017 klo. 18:00

Paikka: Musica, sali M103

Tyyppi: Muu tapahtumaKeväällä lähes yhtä odotettu kuin Vappu on tietenkin JyväSpeksin esitys! Koska vappuna voi tehdä muutakin kuin puhallella ilmapalloja ja juoda simaa, siksi on Speksi! Ripaus yliopistomaailmaan sijoittuvaa kulttuuria on vappuviikon ehdoton kohokohta. Mutta mikä ihmeen speksi?

"MIKÄ IHMEEN SPEKSI? OMSTART?

JyväSpeksi on poikkitieteellisin voimin tehty musiikkia ja improvisaatiota sisältävä teatteriesitys, jossa yleisön on mahdollista osallistua esityksen kulkuun. Tämä tapahtuu huutamalla ”OMSTART!”, sekä mahdollisesti jokin toive sisällön tai esitystavan suhteen, esimerkiksi ”OMSTART nopeammin / saksaksi / jne”. Esiintyjät noudattavat näitä huutoja parhaansa mukaan!" 

Tänä vuonna esitys saa nimekseen KAOS: Hylättyjen hahmojen hotelli. Näin siitä kerrotaan... "Mitä jos olisi olemassa paikka, jonne kaikki käyttämättömät ideat päätyvät? Paikka, jossa kirjoittajien hylkäämät keskeneräiset hahmot eläisivät omaa elämäänsä? Jospa vireillä olisi vieläpä salaperäisiä suunnitelmia, jotka vaarantaisivat kaikkien asukkien olemassaolon? Olemme löytäneet tismalleen tällaisen paikan, ja tahdomme esitellä sen Sinulle!"

Esitys sisältää uskomattomia näyttelylahjoja, huikeaa improvisaation taitoa sekä heittäytymistä, musiikkia ja tanssia! Kaikki on alusta asti opiskelijoiden voimalla tuotettu kasaan. Mukana on myös oiva joukko meidän keltaisia ystäviämme. Tule siis Stimuluksen kanssa katsomaan ja kokemaan, miltä näyttää JyväSpeksi vuosimallia 2017!

Stimppalaisethan pääsevät porukalla vain 5e hintaan. Ilmoittaudu siis NYT, vielä kun kerkeät! Ilmoittautuminen sulkeutuu tämän viikon loppuun mennessä joten toimi heti.

Esityksen kesto noin 2h, riippuen omstartien määrästä, ja Stimulushan osaa huutaa OMSTART!

 

MITÄ: JYVÄSPEKSI

MILLOIN: Vappuviikolla 25.4 klo.18

MISSÄ: Musica, sali M103

PALJON MAKSAA: 5 euron setelin verran. Tai kolikon jos preferaat sitä.

MIKSI: Koska Koas on pian KAOS ja sehän täytyy nähdä.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.