Tapahtumat → Stimuluksen kostajaiset 2017, FUKSIEN ILMOITTAUTUMINEN

Stimuluksen kostajaiset 2017, FUKSIEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 6.4.2017 klo. 18:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: BileetKostajaiset ovat taas täällä, WOOP WOOP!!! Jo toista kertaa Stimuluksen historiassa fuksit kostavat vanhoille opiskelijoille fuksiaisten aiheuttaman tuskan, traumat ja nöyryytyksen. Oletteko valmiina?!

Luvassa on fuksien järjestämää ohjelmaa ja kisailua vanhoille Alban rannassa torstaina 6.4 klo 18 alkaen, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä poikkitieteellisiin haalaribileisiin. Teemana kostajaisissa on tänä vuonna lasten ohjelmat, joten pukeudu tapahtumaan haluamaksesi lasten ohjelmien hahmoksi. Teletapit, Muumit, Ransu, Tehotytöt...mitä kaikkea näitä nyt onkaan!

Tapahtuma on OPM eli omat pullot mukaan, mikäli haluat. Suositeltavaa on myös ottaa lahjuksia, joilla fukseja voi lahjoa, sillä eniten pisteitä kerännyt joukkue palkitaan! Myös omaa pientä evästä kannattaa ottaa mukaan.

Kaikki tapahtumasta kiinnostuneet fuksit ja vanhat ovat tervetulleita osallistumaan. Osallistujalle tämä lysti on täysin ilmainen!

Ilmoittautuminen alkaa 21.3.2017 klo12 ja päättyy sunnuntaina 2.4 klo.23.45. Vanhoille ja fukseille on omat ilmoittautumiskantansa.

MITÄ? Stimuluksen kostajaiset

MISSÄ? Alban rannassa

MILLOIN? torstaina 6.4 klo18 alkaen

MITÄ PÄÄLLE? Pukukoodina on lasten ohjelmat.

MITÄ MAKSAA? Ei yhtään mitään!

MITÄ MUKAAN? Omat eväät ja juomat halutessasi, sekä iloista mieltä!

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.