Tapahtumat → Opiskelijoiden kyselytunti

Opiskelijoiden kyselytunti

Ajankohta: 30.3.2017 klo. 12:00

Paikka: Ruusupuiston aulan portaikko

Tyyppi: Muu tapahtumaOletko pohtinut paljon puhuttua tiedekuntauudistusta tai sitä, mitä se käytännössä tarkoittaa sinun näkökulmastasi? JYY:n, ainejärjestöjen ja tiedekunnan johdon tapaamisessa on ollut puhetta siitä, että opiskelijoille olisi hyvä tiedottaa uudesta kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnasta ja mitä se käytännössä tarkoittaa opiskelijoiden näkökulmasta. Toinen ajankohtainen teema on uudet opetussuunnitelmat, jotka hyväksytäänkin pian tiedekuntaneuvoston kokouksessa.

Nyt meillä opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kyselytunnille torstaina 30.3. klo 12.00-13.00, jonka aiheena ovat tiedekuntauudistus, uusi OPS ja muut opiskelijoiden mieltä askarruttavat ajankohtaiset asiat. Kyselytuntia varten on varattu Ruusupuiston aulan portaikko.

Opiskelijoilta kaivattaisiin nyt apua tilaisuuden suunnittelemiseen ja toteutukseen, joten jos sinulta löytyy jo valmiiksi kysymyksiä, voit lähettää niitä sähköpostilla kopo@stimulus.fi, mutta myös paikan päällä voi kysellä mieltä askarruttavista asioista. 

MITÄ? Kyselytunti tärkeistä opiskelijoita koskevista muutoksista

MISSÄ? Ruusupuiston aulan portaikko

MILLOIN? Torstaina 30.3. klo 12-13

MIKSI? Koska meillä opiskelijoilla tulee olla oikeus kuulla meitä koskevista päätöksistä