Tapahtumat → Ihmissusi peli-ilta

Ihmissusi peli-ilta

Ajankohta: 13.3.2017 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtuma"Olipa kerran kaunis päivä Jyväskylässä. Stimppalaisilla oli takanaan työntäyteinen opiskelupäivä yliopistolla. Väsyneenä opiskelijat kömpivät koloihinsa nukkumaan. Aamun koittaessa stimppalaiset raahautuivat takaisin Agoralle aloittaakseen innolla opintonsa, vaan yksi puuttui joukosta. Kauhuissaan opiskelijat huomasivat, että yksi fuksi oli syöty kuoliaaksi. Tämä tarkoitti vain yhtä asiaa. Jyväskylässä liikkui ihmissusi ja ihmissusi oli yksi heistä. Joku olisi hirtettävä vielä iltaan mennessä, jotta kylään saataisi taas opiskelurauha...."

Kevään ensimmäinen peli-ilta on varmistunut ja se on iso! Kyseessä on Ihmissusi- niminen peli, jossa kyläläiset yrittävät selvittää, kuka heidän joukossaan on ihmissusi, joka tappaa kyläläisiä öisin.  Päivisin kyläläiset päättävät, kuka on ihmissusi, eli kuka hirtetään. Peli jatkuu niin pitkään, kun ihmissudet ovat kuolleet, tai kun ihmissudet ovat saaneet tarpeeksi kyläläisiä tapettua. 

Paikalle odotetaan paljon väkeä, sillä mitä suurempi joukko, sitä kiinnostavammaksi peli muuttuu. Sali on varattu klo.20 asti, joten aikaa riittää useammallekin pelille, jos et vielä viideksi kerkeä paikalle ;)

MITÄ: Werewolf

MISSÄ: Lea Pulkkisen sali

MILLOIN: Maanantaina 13.3 klo.17 eteenpäin

MIKSI: Todella suosittu peli, johon on helppo päästä mukaan! :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.