Tapahtumat → Sankarisitsit - KADETTIEN ILMOITTAUTUMINEN

Sankarisitsit - KADETTIEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 23.3.2017 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: Bileet 

Didididididididi Batman, Batman… Jyväskylän Gotham kutsuu Batmaneja apuun, sillä pahikset ovat vallanneet Club Escapen tanssilattiat. Herätä siis eloon sisäinen sankarisi tai vaihtoehtoisesti pimeä puolesi, sillä torstaina 23.3. klo 18 pahikset ja sankarit kohtaavat toisensa sitsipöydässä! Stimppalaisten kunniavieraiksi sitseille saapuu Suomen puolustajat kaukaa Tikkakoskelta asti eli Ilmasotakoulun kadetit!

Wikipedia: “Supersankari on fiktiivisessä maailmassa seikkaileva henkilöhahmo, jolla on yli-inhimillisiä tai jopa yliluonnollisia kykyjä. Supersankarilla on yleensä vertaisensa arkkivihollinen, konna tai superroisto joka pyrkii tavallisesti alistamaan koko maailman valtansa alle.” Yhdessä me kadetit ja psykologian opiskelijat selvitämme näiden sitsien kohtalon - voittaako hyvä vai paha!

Sitsejä vietetään Club Escapessa ja paikalle kannattaa saapua ajoissa ja teemanmukaisesti pukeutuneena, jos et halua saada rangaistuksia! Jos jäit vielä pohtimaan, mitä sitsit oikein ovat, voit lukea lisää täältä.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa maanantaina 6.3. klo 12 ja loppuu keskiviikkona 19.3. klo 14. Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen tapahtumakannassa ja Stimulukselle ja kadeteilla on oma ilmoittautumisensa, joten katsothan tarkasti, että ilmoittaudut oikeaan paikkaan. Ilmoittautuminen on avattu myös kaikille avoimeksi, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan näille legendaarisille sankarisitseille! Jos et kuulu Stimulukseen etkä ole kadettiopiskelija, ilmoittaudu avoin ilmoittautuminen kohtaan. 

 

Kirjoita lisätiedot kohtaan mahdolliset allergiasi ja erityisruokavaliosi sekä haluatko alkoholillisen vai alkoholittoman kattauksen. Alkoholillinen kattaus maksaa 16€ ja alkoholiton 10€. Hinta  sisältää lämpimän ruuan, kaksi mietoa juomaa, kaksi shottia, jälkiruokadrinkin, narikan sekä ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille, jotka alkavat klo 22. Maksuohjeet lähetetään osallistujille tapahtuman ilmoittautumisen päätyttyä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova!

 

MITÄ? Sankarisitsit

MISSÄ? Club Escapessa, Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

MILLOIN? Torstaina 23.3. klo 18

MITÄ PÄÄLLE? Sankari tai pahis - päätös on sinun! + haalarit

MITÄ MAKSAA? Alkohollisena 16e, alkoholittomana 10e

MIKSI? Koska maailman kohtalo on meidän käsissämme...

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.