Tapahtumat → Kevštkokous

Kevštkokous

Ajankohta: 21.3.2017 klo. 16:15

Paikka:

Tyyppi: KokousKevätkokous on yhdistyksen sääntömääräinen kokous, jossa esitellään mm. edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös kuluneelta vuodelta sekä kuullaan toiminnantarkastajien kehitysehdotuksia.

Niin kuin perinteitä kunnioittaen kevätkokoukseen kuuluu, on Stimulus tänäkin vuonna tilaamassa kokousevääksi pizzaa. Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin syödä pizzaa samalla kun pääsee kuulemaan Stimuluksen ajankohtaisimmista aiheista ja suunnitelmista!

Tänä vuonna kuitenkin poikkeuksellisesti toivomme, että kokoukseen tulevat ilmoittautuisivat etukäteen mikäli haluavat päästä nauttimaan pizzatarjoiluista kokouksessa. Tämä sen takia, että pyrimme välttämään ruokahävikkiä ja tilaammekin pizzaa juuri sen verran, että sitä on riittävästi eikä syömättä jäisi tuhottomia määriä. 

Jos siis haluat syödä kokouksessa pizzaa, ilmoittaudu tapahtumakannassa kevätkokoukseen ja kerro myös mahdollisista allergioistasi ja erityisruokavalioistasi. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 19.3. klo 14!

Jos taas et halua syödä pizzaa, ei sinun tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen vaan riittää, että tulet vain paikalle.

 

Nähdään kokouksessa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 27 henkilöä

Julia
Sanna Lemponen
Anne
Janika
vanhus gluteeniton tänk juu
Nelli
kokousmörkö
marge
Ella
Tintz vegaani
Rambo
Tiina
Lasse
Jenni Kasvis
Haksu Vegaani
Suursyömäri Tänne sitä pizzaa!!
Ansq Kasvista pöytään
Piipu
Smakkeus Kasvisruoka
Hopeakarva
Olga
Elinaj Kasvisvaihtoehto, mikäli siihen tulee normijuustoo (:
Joonas Ruokahävikkiä ei tule, Kekkolassa ilmainen on ilmaista!
piZZAamonsteri
Auditor Laktoooositon
Lisa kasvis
Anna Kasvis