Tapahtumat → Kevštkokous

Kevštkokous

Ajankohta: 21.3.2017 klo. 16:15

Paikka:

Tyyppi: KokousKevätkokous on yhdistyksen sääntömääräinen kokous, jossa esitellään mm. edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös kuluneelta vuodelta sekä kuullaan toiminnantarkastajien kehitysehdotuksia.

Niin kuin perinteitä kunnioittaen kevätkokoukseen kuuluu, on Stimulus tänäkin vuonna tilaamassa kokousevääksi pizzaa. Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin syödä pizzaa samalla kun pääsee kuulemaan Stimuluksen ajankohtaisimmista aiheista ja suunnitelmista!

Tänä vuonna kuitenkin poikkeuksellisesti toivomme, että kokoukseen tulevat ilmoittautuisivat etukäteen mikäli haluavat päästä nauttimaan pizzatarjoiluista kokouksessa. Tämä sen takia, että pyrimme välttämään ruokahävikkiä ja tilaammekin pizzaa juuri sen verran, että sitä on riittävästi eikä syömättä jäisi tuhottomia määriä. 

Jos siis haluat syödä kokouksessa pizzaa, ilmoittaudu tapahtumakannassa kevätkokoukseen ja kerro myös mahdollisista allergioistasi ja erityisruokavalioistasi. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 19.3. klo 14!

Jos taas et halua syödä pizzaa, ei sinun tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen vaan riittää, että tulet vain paikalle.

 

Nähdään kokouksessa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.