Tapahtumat → Hypnoosin perusteet-kurssi

Hypnoosin perusteet-kurssi

Ajankohta: 17.3.2017 klo. 12:00

Paikka: Agora

Tyyppi: KoulutusOnko sinua aina kiinnostanut hypnoosin ihmeellinen maailma? Vai oletko kenties skeptinen koko hypnoosin suhteen? Oletko nähnyt hypnotisointia ja pohtinut, mitä siinä oikeasti tapahtuu? Mietityttääkö ajatus hypnoosista terapiamenetelmänä? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastaus kaikkiin hypnoosiin liittyviin kysymyksiisi!

Perinteinen, mutta aina niin suosittu ja kiinnostava Hypnoosin perusteet -kurssi on täällä jälleen! Kurssin vetäjänä toimii psykologi ja hypnoterapeutti Minna Kauttu. Kurssilla käsitellään hypnoosia ja sen käyttöä terapiassa niin teoriassa kuin käytännössäkin. Luento-osuuksien lisäksi kurssi sisältää harjoittelua pienryhmissä.

Kurssi järjestetään perjantaina 17. päivä klo 12 - 19 ja lauantaina 18. päivä klo 9 - 16.30. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat todistuksen kurssille osallistumisesta. 

Ilmottautautuminen alkaa ke 1.3. klo 12:00 ja päättyy ke 8.3. klo 23:45. 29 nopeinta stimppaa mahtuu mukaan. Etusijalla ovat kuitenkin he, joilla on eniten opintopisteitä, joten muistathan ilmoittaa Lisätiedot kenttään opintopisteidesi määrän!

Kurssin hinta on 50 euroa.

Tätä et todellakaan halua missata!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.