Tapahtumat → Stimppa goes teatteri: ULTRA

Stimppa goes teatteri: ULTRA

Ajankohta: 10.3.2017 klo. 19:00

Paikka: Jyvšskylšn kaupunginteatteri

Tyyppi: Muu tapahtumaNyt olisi mahdollisuus päästä näkemään jotain uutta, jännittävää ja mieltä avartavaa! Company Uusi Maailma esittää teoksensa ULTRA Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä ainoastaan kaksi kertaa. Company Uusi Maailma on jyväskyläläinen progesirkusryhmä, joka on kallellaan fyysiseen teatteriin ja esitystaiteeseen. Esitysten maailmat rakennetaan tanssin, akrobatian, sanattoman näyttelemisen, musiikin ja visualisoinnin keinoin, rohkealla tyylillä.

"ULTRA

-tanssia tulevaisuuden aavikoilla-

Ultraliike on krautbalettia, kilpavoimistelua ja catwalkia, sekä vaaka-, hyppy- ja pyörreakrobatiaa.

Ultramusiikki on askeettista spacerockia, garagea, diskoa ja ambientia.

Kun ultrapalaset yhtyvät valossa, syntyy ratkaisematon ja ikuinen ultrameininki.

Ultra-näyttämöteos on mystinen ja outo, kaunis ja viettelevä, rujo ja avara. Siinä yhdistyvät baletti, nykytanssi ja "kilpavoimistelu", cyr- ja lattia-akrobatia, sekä menevä, meditatiivinen ja raaka musiikki. Elementit raamittaa yhteen absurdi tyyli, musta huumori ja pursuava ote. Tuloksena on yllätyksellinen, vahvasti visuaalinen ja sanaton mielenmaisema, jossa ei ole alkua eikä loppua." https://www.facebook.com/events/570565856469590/

Nyt stimppalaisena Sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan tämä mystinen esitys 10.3 klo.19. Mahtavan seuran lisäksi saat esityksen vieläpä stimppalaiselle sopivaan hintaan! Normaalisti opiskelija pulittaa lipusta 16e, mutta stimppalaisena pääset mukaan sopivan pyöreällä 10e hinnalla!

Tule, koe, nauti. Elämykset ovat parhautta.

MITÄ: Company Uusi Maailma: Ultra

MISSÄ: Jyväskylän kaupunginteatterin suuri näyttämö

MILLOIN: 10.3 klo.19, esityksen kesto noin 50min

MITÄ MAKSAA: 10e + narikka 2e


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.