Tapahtumat → Stimpan Megazone-pelit

Stimpan Megazone-pelit

Ajankohta: 15.4.2014 klo. 17:15

Paikka: Megazone Jyvšskylš, Sorastajantie 1

Tyyppi: LiikuntaNYT SE TULEE!

STIMULUS LÄHTEEN VALLOITTAMAAN KAUPUNGIN! OTETAAN SELVÄÄ, KENEN JOUKKUE VIE VOITON!

Kyseessä siis MEGAZONE, sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii erityisesti meille leikkimielisille stimppalaisille!!

Lisätietoa pelistä: ”Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii kahteen tasoon rakennettu labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä taustalla soiva musiikki.” Tästä tulee jänskää!

Stimppalaisille on varattu yksityispelit ja koko pelihalli omaan käyttöönsä tiistaina 15.4 klo 17.30-18.30. Tapahtumassa tulee olla ajoissa viimeistään 17.15. Tapahtuma järjestetään Megazone Jyväskylässä osoitteessa Sorastajantie 1. Paikalle pääsee keskustasta esim. bussilla nro 12 (pysäkiltä Keskusta 3 klo 16.40 tai 17.00, tulkaa mieluusti jo tuolla aiemmalla niin ehditte vaihtaa vaatteet rauhassa ja käydään säännöt läpi). Mukaan mahtuu 23 nopeinta ilmoittautujaa ja tapahtuma tulisi saada täyteen, jotta osallistujakohtaiset kustannukset pysyvät suunnitelluissa. Mikäli stimulukselta ei saada tarpeeksi osallistujia, kutsutaan mukaan muita ainejärjestöjä.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 1.4 klo 12.00, joten nyt houkuttelemaan kaverit messiin ja kaikki mukaan! Ilmokanta on auki maanantaihin 7.4 klo 23 asti.

Huom. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla sitoudut maksamaan osallistumismaksun, joka tulee olemaan  n. 15 euroa (tarkka hinta ilmoitetaan piakkoin, kun tukisummat selviävät). Tämä hinta on jo huippuedullinen yksityispelin hinnaksi, joten tarttukaahan tarjoukseen! Liikuntavastaava hakee JYYltä vielä liikunta-avustusta tapahtumaan, joka tulee olemaan maksimissaan 5e/Jyyn jäsen. Tämä mahdollinen tuki palautetaan osallistujille takautuvasti.

LYHYESTI:

MITÄ: MEGAZONE-leikkimielistä kaupunkisotaa

MISSÄ: Megazone Jyväskylä osoiteessa Sorastajantie 1, 40340 Jyväskylä

MILLOIN: 15.4 klo 17.15-18.30 (peli alkaa tasan klo 17.30)

MIKSI: Koska leikkimielinen kilpailu, huippuhauskaa, paras seura ja se liikkumisen ilo!

Joten kaikki mukaan viettämään huippuhauska ilta!:)

 

Huom. Peliä ei suositella, jos sinulla on migreeni tai epilepsia (pelissä vilkkuvia valoja).