Tapahtumat → Himos-excu vol.2

Himos-excu vol.2

Ajankohta: 8.3.2017 klo. 15:00

Paikka: Himos

Tyyppi: Muu tapahtuma(Below in english)

Vihdoin teidän odotuksiin ja toiveisiin on vastattu, sillä Himos-excu tulee jälleen!! Stimulus ja Cortex ovat jälleen yhdistäneet voimansa ja luoneet upean yhteistapahtuman, joka on hieno tilaisuus päästä tutustumaan tuleviin kollegoihin ja viettämään aikaa stimppakavereiden kanssa. Jos viime vuonna reissu jäi syystä tai toisesta väliin, niin nyt on täydellinen mahdollisuus lähteä mukaan!

Napatkaahan keltaiset haalarit matkaan, sillä 8.3. suuntaamme Himoksen korkeita rinteitä kohti! Tarkemmat aikataulut selviävät myöhemmin. Paikan päällä on mahdollista lasketella omin kustannuksin, joten jos rinteeseen halajat, on hyvä varata lasketteluvarusteet mukaan. Niille ketkä eivät rinteeseen suuntaa, on ohjelmassa muita aktiviteetteja, joten tylsyydestä ei ole huolta! Mökeillä on mahdollisuus kokkailla, joten omat eväät on hyvä varata mukaan.

Ilmoittautuminen tälle upeaakin upeammalle exculle aukeaa ensi keskiviikkona 1.2. klo: 12 ja mukaan mahtuu 25 stimppaa! Pyydämme huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova, sillä sen perusteella varaamme mökit ja bussikuljetuksen. Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin alustavan tiedon pohjalta suuntaatko laskettelemaan vai et, niin voimme suunnitella mökkien sijaintia sen mukaan.

Viime vuonna himos-excu maksoi 55 euroa per naama sisältäen kahden yön majoituksen ja bussikuljetuksen. Tänä vuonna hintataso riippuu hyvin pitkälti mukaan lähtevien henkilöiden määrästä. HUOM! Uusien laskelmien mukaan mökit esimerkiksi 46 hengelle maksaisivat noin 27 euroa ja kuljetukset tulisivat päälle. 

Suunnitteilla on myös haalarimerkki tästä mahtavasta reissusta kaikille muistoksi, jonka hintaa vielä selvitellään. Viime vuonna haalarimerkki oli maksanut 2,10 euroa kappale ja pyrimme tänä vuonna samaan ne suurin piirtein samoihin hintoihin.

Jos tulevasta excusta on mitä tahansa kysyttää, vastaamme mielellämme kysymyksiin esimerkiksi whatsappissa (Jenni: 0505242686/ Sanna: 0407396968) tai sähköpostilla (tapahtumat@stimulus.fi).

 

MITÄ: Stimuluksen ja Cortexin himos-excu vol. 2
MISSÄ: Himoksella
MILLOIN: 8.3.-10.3.
MITÄ MUKAAN: Haalarit, omat eväät ja mahdollisesti lasketteluvarusteet
MIKSI: Koska tätä eeppistä reissua et halua missata!

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/146333349203715/

_________________________________________________________________________

This year Stimulus Ry and Cortex Ry (Student organization of Tampere University Psychology students) are organizing a downhill skiing trip to Himos! Here is your amazing opportunity to get to know some of the fellow psychology students from Tampere University and have a blast with the yellow family!

The trip will take place 8.2.-10.2. in Himos and there are 23 spots available for our students from Stimulus. Exact timetable will be informed later. Himos has amazing downhill skiing opportunities and it’s possible to rent the equipment on the spot. If you are not a big fan of downhill skiing, don’t worry, because there’s going to be a lot of fun program and other activities to do! Overnighting happens in the cozy cottages of Himos, where you have everything you need for preparing your meals and so on.

The price of the trip is around 55 euros (depending on how many people are going to take part) including the bus transportation to Himos and the two night overnight. Downhill skiing tickets, foods etc. are not included on the price.

The sign up for the trip takes place on the website of Stimulus on 1.2 12:00!! Please be noted that you can’t withdraw your enrolment once you have signed up because everything will be planned ahead by the number of the participants. If you have any questions about the trip, you can contact international representatives of Stimulus:
Roosa romaalfr@student.jyu.fi
Wilma wiemmaen@student.jyu.fi

Or the corresponding event organizers: Jenni +358505242686/ Sanna +358407396968) or email (taphtumat@stimulus.fi)

Here’s the link to the event on facebook: https://www.facebook.com/events/146333349203715/

WHAT? Super cool Ski trip to Himos!
WHERE? In Himos
WHEN? 8.3.-10.3.
WHAT TO TAKE WITH YOU? Your own food and the overalls (if you have them!)
WHY? Because you don’t want to miss this!!!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.