Tapahtumat → Ystävänpäiväsitsit

Ystävänpäiväsitsit

Ajankohta: 15.2.2017 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: Bileet(below in english)

Unohtakaamme kaikki ystävänpäivään liittyvät klassiset parisuhdehömpötykset ja vaaleanpunainen maailma! Luvassa on historian havinaa, kun Stimppa ja Dumppi saapuvat yhdessä sitsaamaan. Palaamme ystävänpäivän historian juurille muinaiseen antiikin Roomaan, keisarien ja jumalien aikakauteen. Päivä on 15. helmikuuta ja vuorossa on mystisiä rituaaleja ja karnevaalimainen kansanjuhla, josta ystävänpäivä on saanut alkunsa. Tätä Lupercaliaksi kutsuttua juhlaa vietetään Junon, roomalaisten naisten ja avioliiton jumalattaren sekä Panin, luonnon jumalan kunniaksi. On siis aika kaivaa kaapista upeimmat toogat ja tunikat ja verhoutua juhlatunnelmaan!  Olit sitten rakkauden jumalatar Venus tai kenties lemmenlevittäjä Cupido, olet tervetullut juhlimaan ystävänpäivää historiallisissa merkeissä!

 

Perinteiset Stimpan ja Dumpin ystävänpäiväsitsit järjestetään 15.2. Club Escapessa. Ilta alkaa perinteisesti klo: 18 ja meno on taattu, kun antiikkinen jengi suuntaa jatkoille bailaamaan aamun pikkutunneille asti!

 

Ilmoittautuminen alkaa 30.1.2017 klo: 12 ja päättyy 8.2.2017 klo: 12.

Stimuluksen ilmoittatuminen:
http://dumppi.fi/events/ystavanpaivasitsit-stimuluksen-ilmoittatuminen/

 

MITÄ: Ystävänpäiväsitsit

MISSÄ: Club Escapessa

MILLOIN: 15.2. klo: 18

MITÄ MAKSAA: Alkoholillinen 16e, holiton 10e

MITÄ PÄÄLLE: Jumalaisen upeat juhlalliset vaatteet + haalarit

Lets forget all the unneccessary hustle and bustle about love and romance on valentine’s day and focus on partying in a theme sitsiparty together with Dumppi Ry! We’ll return back to ancient Rome, where everything was all about mythology, gods and rituals. The sitsiparty will take place on 15th of February, celebrating the Roman festival Lupercalia, where Valentine’s day is originated from. So it’s time to wrap your toga and gather the arrows of your bow and enjoy the mystical atmosphere!

Sign up is required for the sitsiparty and it starts 30.1.2017 12:00 and ends 8.2.2017. Here is the link for the sign up: http://dumppi.fi/events/ystavanpaivasitsit-stimuluksen-ilmoittatuminen/

WHAT? Valentine’s day sitsiparty!
WHERE? Club Escape
WHEN? 15.2. 18:00pm
WHAT IT COSTS? With alcohol 16e, nonholic 10e
WHAT TO WEAR? Ancient themed costume

Fb-event: https://www.facebook.com/events/1176914879088557/