Tapahtumat → Pipojen ja kangaskassien tilaus

Pipojen ja kangaskassien tilaus

Ajankohta: 13.12.2016 klo. 00:00

Paikka:

Tyyppi: Muu tapahtumaNyt vihdoin sinulla on mahdollisuus saada itsellesi Stimuluksen logolla varustettu pipo tai kangaskassi!

Tilattavat pipot ovat tällaisia, ja niihin painatetaan Stimuluksen logo. (Painatus ei ole kovin suuri.) Värivaihtoehtoja on neljä: black, bright royal, graphite grey sekä white (katso linkki). Pipo on ns. one size-kokoinen, ja hintaa sillä on 9,5 €. 

Kangaskassit tilataan mustana, ja niihinkin painatetaan Stimuluksen logo kokonaisuudessaan. Hintaan vaikuttaa jonkin verran se, kuinka paljon tilaajia saadaan kasaan. Tarjouksia on kyselty eri paikoista eri tilausmäärille, ja kassit päätettiin tilata tilausten määrän perusteella siten, että hinnaksi tulee enintään 7 €. Malli on todennäköisesti tämä tai tämä

Pipon tai kangaskassin tilaaminen tapahtuu ilmoittautumalla tähän alle. Kirjoita lisätietokenttään selkeästi tilaamasi pipojen lukumäärä ja väri sekä tilaamasi kangaskassien lukumäärä. 

Tilausaikaa on noin viikon verran 12.12.2016 klo 23.59 asti. Tilauksissa kestää muutama viikko, ja todennäköisesti ne valmistuvat ensi vuoden puolella. Ohjeet tilauksen noutamisesta ja maksamisesta tulevat aikanaan sähköpostitse. 

Eipä muuta kuin tilaamaan! Mikäli sinulla on kysyttää tilauksen suhteen, voit laittaa sähköpostia sihteeri@stimulus.fi.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.