Tapahtumat → Yritystiimin miitti

Yritystiimin miitti

Ajankohta: 15.11.2016 klo. 12:15

Paikka: Aj-tila, MaD 253

Tyyppi: Muu tapahtumaTunnistatko itsesi bisneshaiksi? Tai oletko kenties finanssiguru? No, harvapa meistä on. Tästä huolimatta - tai juurikin siksi - olet tervetullut yritystiimin miittiin!


Yritystiimi kokoontuu miittaamaan ensi viikon tiistaina 15.11. ainejärjestötilassamme klo 12.15 alkaen (paikalle voi saapua myös liukuvalla aikataululla). Tiimimiitti on vapaamuotoinen, siellä ei ole vakituisia, nimettyjä jäseniä ja sinne tullessaan pään ei tarvitse olla pullollaan ideoita - päinvastoin, paikalle voi tulla kuuntelemaan, että mitä me yrkät oikeastaan edes tehdään. Samasta asetelmasta itsekin aikanaan lähdettiin tähän hommaan :) Tietysti otamme enemmän kuin mieluusti vastaan vinkkejä myös finanssiguruilta, mikäli heitä joukoistamme löytyy.

Tuomme miittiin pientä välipalaa ja tapaamisesta saa leiman aktiivisuuspassiin. Vinkkinä: jos olet hakemassa hallitukseen, mutta et ole vielä aivan varma mihin pestiin haluaisit, kannattaa vielä tulla kurkkaamaan yrityssektorin puolelle (hallitushaku päättyy samana päivänä kello 23:59). Tiimiaktiivisuus myös osoittaa sitoutumista ja motivaatiota mitä tahansa hallitushommia silmällä pitäen :)

MITÄ: yritystiimin miitti
MISSÄ: aj-tila, MaD 253
MILLOIN: ti 15.11. kello 12.15 alkaen
VARFÖR: pääset selville yrityssektorin kuulumisista!