Tapahtumat → Halloweensitsit

Halloweensitsit

Ajankohta: 27.10.2016 klo. 18:00

Paikka: Esc

Tyyppi: Bileet 

PSYA666 Parapsykologian perusteet, 5 op

 

Sisältö:

Spiritistisen istunnon alkeet, mesmeristiset kokeilut, meediotyöskentely, psykokinesia, henki-ilmestyminen, kehosta poistuminen, aistien ulkopuolinen havaitseminen, telepatia, levitaatio, kuolemanrajakokemukset, enkeliterapian alkeet

Osaamistavoitteet:

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on syventynyt erilaisten parapsykologisten tutkimus- ja hoitomenetelmien hyödyntämiseen psykologin ammattikuvassa. Opiskelija ymmärtää syvemmin parapsykologisia ilmiöitä ja osaa tarkkailla ympärillään tapahtuvia selittämättömiä paranormaaleja ilmiöitä kurssilla opittujen ja menetelmien pohjalta. Hän osaa liikuttaa esineitä ajatuksensa voimalla ja siirtää ajatuksiaan toisen ihmisen kanssa sekä kykenee viemään kehonsa todellisuuden rajoja koetteleville tasoille. Lisäksi opiskelija ymmärtää, ettemme ole täällä yksin.

Opetusmuodot ja suoritustavat:

Opintokokonaisuuteen kuuluu pakolliselle luennolle (4h) osallistuminen torstaina 27.10. klo 18 alkaen parapsykologian laitoksella Club Escapessa. Kurssi suoritetaan noudattamalla tarkasti erilaisia laulamiseen ja juomiseen liittyviä rituaaleja ja sääntöjä. Kurssille tulee pukeutua kurssin teeman mukaisesti. Rituaaleja ja sääntöjä tulee noudattaa ehdottoman tarkasti ja niitä rikkovia henkilöitä tullaan rankaisemaan. HUOM! Luennolle ei missään nimessä tulla myöhässä.

Kurssille osallistuminen alkoholillisella tarjoilulla kustantaa 16€ ja alkoholittomalla 10€.

 

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa maanantaina 17.10. klo 12 ja sulkeutuu perjantaina 21.10. klo 12. Kurssi voidaan suorittaa yhdessä toisen opiskelutoverin kanssa, jonka kurssille ilmoittautuva stimppalainen ilmoittaa mukaan oman ilmoittautumisensa yhteydessä.

 

Ilmoita lisätiedoissa seuraavat asiat:

a) Otatko alkoholillisen vai alkoholittoman kattauksen

b) Mahdollinen erityisruokavaliosi

c) Mahdollinen avecisi, avecin mahd. erityisruokavalio ja juomakattaus (holillinen vai holiton)

HUOM! Osallistujakiintiö on laskettu sillä perusteella, että jokaisella sitsaajalla on avec mukanaan eli myös varasijoille joutuneilla on silti hyvä mahdollisuus päästä sitsaamaan!

 

MITÄ? Stimuluksen avecilliset halloween-sitsit!

MISSÄ? Parapsykologian laitoksella Club Escapessa

MILLOIN? Torstaina 27.10. klo 18

MITÄ MAKSAA? Holillinen 16€, holiton 10€

TEEMA? Parapsykologia

MIKSI? Koska kurssi on pakollinen osa psykologin tutkintoa

 

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.