Tapahtumat → FUKSIAISET

FUKSIAISET

Ajankohta: 22.9.2016 klo. 16:00

Paikka:

Tyyppi: Bileet(Below in English)The game is on. Nyt on kyseessä elämäsi suurin ja haastavin peli, joka laittaa kykysi ja oveluutesi äärirajoilleen. Luvassa on vaarallisia tasohyppelyjä, älliä vaativia ongelmanratkaisutehtäviä sekä pelottavien pahisten kohtaamista. Tässä pelissä ei paineta pause-nappulaa eikä stop-nappulaa edes tunneta. Elämiä on vain rajoitettu määrä eikä aina ole mahdollisuutta päästä tallentamaan välissä. Nyt katsotaan kenellä on parhaat kortit kädessä, tarkin pelisilmä ja sinnikkään pelaajan asenne. Voittajiksi selviytyvät nokkelimmat, uskaliaimmat ja rohkeimmat fuksit, jotka tullaan hukuttamaan kultaan ja kunniaan. Uskallatko lähteä peliin mukaan?

Stimpan fuksiaiset ovat rantautuneet kaupunkiin ja tänä vuonna teemana on pelit. Mikä peli sitten on kyseessä, se on sinun päätettävissäsi. Saavuitpa paikalle Kimble-nappulana, Sims-hahmona tai Pokemonina, on tämä peli tarkoitettu kaikille pelaajille. Pelikenttämme on Jyväskylä ja eri tasoja on ympäri kaupunkia. Varustaudu peliin niin kuin kunnon pelaaja tekee ja pakkaa mukaasi sukkahousut, hieman kolikoita, syötävää, juotavaa ja lämpimiä vaatteita, koska pelinjohtajamme vaativat lahjuksia päästääkseen sinut mukaan pelaamaan. 

Lähtöruutu on Lounaispuiston ylätasanteella Grilli21:n vieressä Yliopiston kirjastoa vastapäätä, saavu paikalle klo 16. Pelin päätyttyä siirrymme jatkoille Escapeen, jossa voittajamme palkitaan kunniakkaasti.

Nyt tai ei koskaan. Kuka on voittaja?

 

Peli alkakoon.

Welcome to the Stimulus' Freshman initiation party; Fuksiaiset on 22.9.! The theme and the dresscode of the fuksiaiset are games (board games, videogames, oldschool games etc.) So for example you can come dressed up as pacman, an angry bird or a dice! Fuksiaiset is a traditional Finnish initiation party that welcomes the new students to be part of the university associations (like Stimulus).  The idea of the fuksiaiset is that freshmen are divided into groups and they will to perform fun tasks in different places in Jyväskylä center. This is the event that Finnish students are talking about many years later so don't miss it! To take part in the fuksiaiset you need to bring with you tights, some money, snacks, something to drink (you can bring alcohol) and some warm clothes because we are going to be outside.

The starting point is in Lounaispuisto (near Grilli21 and the university library) and the fuksiaiset will begin at 16:00. The afterparty is in Club Escape.

MITÄ/WHAT? Stimpan fuksiaiset 2016! Stimulus' fuksiaiset 2016!

MISSÄ/WHERE? Kaikkialla, lähtö Lounaispuistosta, Lounaispuisto

MILLOIN/WHEN? 22.9. klo 16 alkaen 

MITÄ MUKAAN/WHAT TO BRING? Sukkahousut, muki, ruokaa ja juomaa itse nautittavaksi ja tuomareiden lahjuksiksi, lämmintä vaatetta, hieman kolikoita ja henkkarit. Tights, a cup, snacks, drinks, warm clothes, some money and your id.

MIKSI/WHY? Koska kun peli alkaa, ei se enää pysähdy. Because when the game starts there's no turning back.