Tapahtumat → Gradukonferenssi ja SPOL-sitsit

Gradukonferenssi ja SPOL-sitsit

Ajankohta: 19.11.2016 klo. 12:00

Paikka: Turku

Tyyppi: KoulutusSPOLin toimintakauden 2016 yksi odotetuimmista tapahtumista on pian täällä, nimittäin gradukonferenssi ja sitsit järjestetään tänä vuonna Turussa lauantaina 19.11. klo 12 alkaen. Gradukonferenssin aiheista ja tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla, pysythän siis kuulolla. :)

Gradukonferenssissa opiskelijat pääsevät esittelemään mielenkiintoisia gradujaan eri psykologian sovellusaloilta tai jakamaan oman graduprosessinsa. Olitpa sitten opintosi juuri aloittanut tai gradua työstävä vanhempi opiskelija, tulet varmasti pitämään päiväohjelmasta. 

Iltaohjelmana on legendaariset SPOL-sitsit, jonka teema on perinteisesti noussut jäsenistömme ehdotuksista. Sitsien teemaa pääset ehdottamaan linkistä: https://goo.gl/forms/Pb5kdpgCPawA3cb82 22.10 klo 23:59 asti. Parhaan teeman keksinyt opiskelija voittaa ilmaiset sitsit! 

Majapaikkaa kaipaaville järjestetään opiskelijamajoitus. Majoitustarpeen ilmoittaminen onnistuu tapahtuman ilmoittautumislomakkeella, joka aukeaa maanantaina 24.10. klo 12:00. Ilmoittautuminen on auki 31.10. asti, mutta olethan ripeä, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautumislomake löytyy seuraavan linkin takaa: https://goo.gl/forms/AzthXxf8wqwBS7Zf2