Tapahtumat → SPOL-seminaari

SPOL-seminaari

Ajankohta: 21.1.2017 klo. 10:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusMoikka! SPOL-seminaari järjestetään reilun kuukauden päästä (21.1.2017) Jyväskylässä Agora-rakennuksessa teemalla "Liikuttava psykologia". Liikunnan psykologia on huippumielenkiintoinen psykologian ala, johon ei kuitenkaan välttämättä perehdytä kovin syvällisesti opinnoissa. Siksipä seminaarissa onkin tarjolla monipuolisia näkökulmia tähän kenttään niin liikunnan, aivojen ja oppimisen yhteyksistä, liikunnan merkityksestä ikääntyville aivoille, urheilupsykologin työstä sekä opiskelijan kokemuksista urheilijoiden parissa työskentelystä ja psyykkisestä valmennuksesta.

Seminaarin yhteydessä palkitaan myös ensimmäistä kertaa koskaan Vuoden psykologian opiskelija! Tänä vuonna palkinnon teemana oli Ihmiseltä ihmiselle.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan seminaarin jälkeen on mahdollista osallistua ekskursiolle aivotutkimuskeskukseen. Ekskursiolle pääsee 50 nopeimmin ilmoittautunutta ja ne järjestetään kahdessa 25 hengen erässä. Ekskursion kielenä on englanti.

Totuttuun tapaan illalla on myös jatkot (ja jatkojen jatkot). :)
Koko lysti on ilmaista ja ulkopaikkakuntalaisille on tarjolla opiskelijamajoitus. Kaikki päivän tapahtumapaikat ovat lähellä toisiaan. 

---

Ilmoittautumisesta:
Sekä seminaariin että ekskursioille ilmoittautudutaan samalla lomakkeella, joka aukeaa tiistaina 3.1.2017 klo 12:00. Stimuluksen kiintiössä etusijalla ovat majoittajat ja ekskursioon ilmoittatuneissa ulkopaikkakuntalaiset ovat etusijalla. Huom! Nopeus ratkaisee sekä seminaariin että ekskursioon ilmoittautumisessa. ;)

Linkki seminaarin ja ekskursion ilmoittautumislomakkeeseen:
https://goo.gl/forms/cqcrTex1MTcfIgur2

---

Aikataulu:

11:00 - alkupuheet
11:15 - Miriam Nokia kertoo liikunnan, aivojen ja oppimisen yhteyksistä. Miriam oli tutkimuksellaan lehdissä keväällä: http://www.hs.fi/tiede/art-2000002884935.html
12:00 - Juho Strömmer kertoo liikunnan merkityksestä ikääntyville aivoille
12:45 - 13:45 ruokatauko
13:45 - Urheilupsykologi Matti Jaakkola tulee kertomaan työstään
14:30 - Loppuvaiheen opiskelija Elena tulee kertomaan työstään urheilijoiden parissa ja psyykkisestä valmennuksesta nuorien kiekkoilijoiden kanssa
15:00 - Vuoden psykologian opiskelijan kukittaminen ja loppupuheet
15:30 - Ensimmäinen ekskursioryhmä (25 hlö) lähtee tutustumaan aivotutkimuskeskukseen Kärkeen
16:00 - Toinen ekskursioryhmä (25 hlö) tutustuu aivotutkimuskeskukseen
18:00 - jatkot Lea Pulkkisen salissa
22-23 - lähdetään jatkojen jatkoille keskustaan

Jos tässä vaiheessa ilmenee kysyttävää, lähetäthän meille viestiä osoitteesee tapahtumat(at)psykologianopiskelijat.net :)