Tapahtumat → Järjestöinfo fukseille

Järjestöinfo fukseille

Ajankohta: 4.10.2016 klo. 17:00

Paikka:

Tyyppi: KoulutusSinä psykologian fuksi, sinä siinä! Tiesitkö, että sinusta pitää huolen Stimuluksen lisäksi moni muukin psykologian alaan liittyvä organisaatio? Järjestöinfon pyhänä tehtävänä on selkeyttää tätä järjestösoppaa. Illan aikana on myös mahdollista liittyä helpolla tavalla Psykologiliiton jäseneksi, kunhan ensin kerromme teille mitä TE siitä hyödytte. Tarjolla on myös ilmaista ruokaa ja juomaa, joten paikalle kannattaa tulla :)

Illan aikana sinulle esitellään viisi eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL), European Federation of Psychology Students Associations (EFPSA) ja Psykologien Sosiaalinen Vastuu (PSV).

Psykologiliitto on Suomen psykologien ammattiliitto ja kattojärjestö. Sen valtakunnallinen tehtävä on edustaa teitä työelämässä, valvoa etuja ja vaikuttaa lainsäädäntöön. Keski-Suomen psykologiyhdistys on Psylin paikallinen leka, joka hoitaa asioita Keski-Suomen alueella ja on yksi isoimmista paikallisyhdistyksistä, kiitos opiskelijoiden!

Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto taasen on Suomen kuuden psykologian ainejärjestön (Stimulus, Cortex, Kompleksi, Oidipus, Fobia ja Impuls) kattojärjestö. Sen pääasiallinen tehtävä on valvoa opetuksen laatua ja huolehtia opiskelijan eduista valtakunnallisesti. EFPSA on Euroopan psykologian opiskelijoiden kattojärjestö. Se järjestää vuosittain mm. legendaarisen EFPSA-kongressin, johon tulee opiskelijoita Euroopan jokaisesta kolkasta.

Lopuksi teille esittäytyy vielä Psykologien Sosiaalinen Vastuu, jonka kautta teillä kaikilla on mahdollisuus päästä tekemään hyvää muille ihmisille. PSV:n toiminta keskittyy laajalti kehitysavun antamiseen eri puolilla maailmaa ja hyvin monenlaisissa projekteissa.

Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psylin jäseneksi. Psyliin kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan, saat taatusti illasta paljon irti!

Nähdään Lea Pulkkisen salissa!

P.S. tulethan ajoissa paikalle, että saadaan setti käyntiin ajoissa :)

MITÄ?! Järjestöinfo
MISSÄ?! Lea Pulkkisen salissa
MILLOIN?! 4.10. klo 17.00
MIKSI?! Psykologien järjestöt ♥

HUOM! Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jotta osaamme mitoittaa ruoan määrän oikein. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • minkä pitsan haluat (liha, kasvis)
  • erityisruokavaliosi (allergioita? muuta huomioitavaa?)
  • minkä juoman haluat (limu, olut, siideri)

Ilmoittautuminen aukeaa 18.9. klo 12 ja päättyy parin päivän jälkeen, joten ilmoathan ajoissa :)

- Järjestöinfotiimi 2016


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.