Tapahtumat → Fuksibondailut

Fuksibondailut

Ajankohta: 21.9.2016 klo. 18:00

Paikka: Passion

Tyyppi: Muu tapahtuma(In English below)
Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin päästä hengailemaan ja tutustumaan uusien ja vanhojen opiskelukavereiden kanssa rennoissa stimpankeltaisissa tunnelmissa? Stimpan perinteiset fuksibondailut ovat täällä taas ja paikalle ovat tervetulleet niin upouudet fuksimme kuin myös vanhemmat Stimpan tapahtumia kolunneet konkarit!

Fuksibondailut järjestetään Passionissa keskiviikkona 21.9. klo 18 alkaen ja bondailutunnelmista voi jäädä nauttimaan niin pitkään kuin itsestä tuntuu, vaikkapa ravintolan sulkemisaikaan asti. Luvassa on rentoa hengailua, tutustumista ja pientä ohjelmaa eli kotiin ei missään nimessä kannata jäädä. Lisäksi Passionista saa edulliseen opiskelijahintaan juotavaa unohtamatta ikiomaa Stimppadrinkkiämme! 

Tule siis paikalle tutustumaan keltaiseen stimppakansaamme!

 

MITÄ? Fuksibondailut

MISSÄ? Passion Food & Bar

MILLOIN? Keskiviikkona 21.9. klo 18 alkaen

KENELLE? Niin uusille kuin vanhoille Stimpoille

MIKSI? Koska bondailu on kivaa!

------------------------

Welcome to the freshmen hangout! Here you will meet both freshmen and older Stimppa people. The event takes place at Passion Food & Bar on 21.9 at 18. So come to hang out, meet new people and and enjoy games etc. You can also buy drinks from the bar, for example our own Stimppa drink!

WHAT? Freshmen hangout of Stimulus
WHERE? Passion Food & Bar
WHEN? On Wednesday 21.9 at 18
WHY? Because it's always nice to meet new (Stimppa) people!