Tapahtumat → Fuksisauna

Fuksisauna

Ajankohta: 5.9.2016 klo. 17:00

Paikka: Opinkivi

Tyyppi: Muu tapahtumaMeininki on kuumaa heti ensimmäisistä päivistä lähtien, kun uusi fuksisyksy potkaistaan käyntiin Fuksisaunalla 5.9.!

Tule nauttimaan kosteista löylyistä, herkullisesta nyyttäriruoasta, kylmistä virvokkeista ja uusista tuttavuuksista kello 17 alkaen Opinkivelle. Mikäli saunominen ei kiinnosta, olet tervetullut myös vain hengailemaan ja jutustelemaan mukavia yhdessä muiden fuksien kanssa. Saunominen (tai mikään muukaan) ei siis ole pakollista - rento meininki on joka tapauksessa taattua! Ennen saunomista on luvassa myös epävirallinen sivuaineinfo, jossa vanhemmat opiskelijat jakavat kokemuksiaan sivuaineistaan.

Saunaillan ruokatarjoilut järjestetään nyyttärihengessä, nappaathan siis pientä purtavaa mukaasi jaettavaksi! Kehitämme Stimulusta ympäristöystävällisempään suuntaan, niimpä suosittelemme myös oman pefletin mukaan ottamista :) Saunalta on mahdollista jatkaa iltaa yhdessä perinteisiin Dumppi ry:n järjestämiin poikkitieteellisiin Uusien bileisiin Rumaan.

Tapahtuma on suunnattu eksklusiivisesti fukseille. Älä kuitenkaan huoli sinä vanhemman vuosimallin Stimppa, sillä pääsemme nauttimaan Opinkiven löylyistä Stimppasaunalla 20.10. koko ainejärjestön voimin! 

 

MITÄ? Rentoa menoa, huippua seuraa ja nyyttäriruokaa Fuksisaunalla

MISSÄ? Opinkiven saunalla (Keskussairaalantie 2)

MILLOIN? Maanantaina 5.9. kello 17 alkaen

MITÄ MAKSAA? Ei sitten mitään

MITÄ MUKAAN? Nyyttäriruokaa, halutessasi lempivirvokkeitasi ja saunatamineet, oma pefletti ja fuksikaverit