Tapahtumat → SPOLskis

SPOLskis

Ajankohta: 8.10.2016 klo. 12:00

Paikka: Helsinki

Tyyppi: BileetTää koskee erityisesti sinua ihana, uusi psykologian opiskelija :). Toivottavasti olet valmiina, koska nyt tulee SPOLskis, SPOLin eka fuksitapahtuma koskaan!

Ensiksi, mikä on SPOL? SPOL, Suomen Psykologian Opiskelijoiden Liitto (http://www.psykologianopiskelijat.net/ ), on kattojärjestö kaikille psykan ainejärjestöille Suomessa. Kuulumalla ainejärjestöösi, kuulut automaattisesti SPOLiin ja näin kokoamme yhteen kaikki psykot Joensuusta Turkuun. SPOL järjestää tapahtumia ja pitää huolta opiskelijoiden edunvalvonnasta kansallisella tasolla sekä toimii linkkinä Psykologiliittoon (http://psyli.fi/).

Sitten, mikä on SPOLskis? SPOLskis on fukseille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 8.10.2016. Tapahtuma alkaa klo 12.00 Verson (http://kouluttajaverkostoverso.fi/) koulutuksella, jossa pohditaan omaa versoavaa ammatti-identiteettiä. Illalle on suunniteltu rastikierros ja jatkot saunalle klo 19.00 eteenpäin. Halukkaat saavat jatkaa vielä Helsingin yöelämään. Kauempaa tuleville on tarkoitus järjestää majoitus opiskelijavoimin.

Ilmoittautuminen aukeaa 22.9 klo 12 alkaen, joten olethan silloin valmiina klikkaamaan itsesi mukaan täällä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaSEsFvuOBgC0V3XaI9tPHOU1NVIYWHIzf9n02FpwzG_TueQ/closedform

Lyhyesti vielä…
MIKÄ: SPOLskis, SPOLin fukseille eksklusiivisesti suunnattu tapahtuma
MISSÄ & MILLOIN: Helsingissä lauantaina 8.10.2016
MIKSI: ei maksa lanttiakaan ja trust me, tätä et halua missata ♥