Tapahtumat → Vappuvilske

Vappuvilske

Ajankohta: 21.4.2016 klo. 16:00

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: Muu tapahtuma(In English below)

Vappu, tuo jokaisen lukuvuoden kohokohta, alkaa taas olemaan käsillä! Starttaa vappujuhlinta jo hyvissä ajoin ja tule kilpailemaan vapun kuninkuudesta Vappuvilskeeseen 21.4. Alban rantaan. 


Tiedossa on toinen toistaan haasteellisempia ja hauskempia rastitehtäviä, joissa mitataan poikkitieteellisiä tietoja ja taitoja. Kutsu siis kaverisi mukaan, tehkää 3-6 hengen joukkue ja ideoikaa joukkueellenne tiimiasut tai teema. Parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan, joten pukeutumiseen kannattaa panostaa!  


Tapahtuma alkaa klo 16 joukkueiden ilmoittautumisella ja rastipassien jakamisella. Voittaja on kruunattu klo 20 mennessä ja voitonjuhlia jatketaan 3MIOT- bileiden merkeissä. Ennakkolipunmyynti alkaa 11.4. klo 12 Stimuluksen nettisivuilla (3€) ja päättyy 18.4., mutta mattimyöhäiset voivat ostaa liput myös paikan päältä (4€).

The idea of vappuvilske is that students compete in 3-6 people groups and perform different challenges. Each group has to come up with a theme and dress according to that theme. The Best dressed goup will win a prize! The event will be held in Alban ranta (Alba beach) and it begins at 16:00 and ends at 20:00. After that you can join the 3miot as an afterparty. The tickets can be bought in advance from stimulus' website (3euros) 11.4. 12:00-> 18.4. or before the event at Alban ranta (4euros).

MITÄ: Hulvattoman hauska Vappuvilske  What? vappuvilske

MISSÄ: Alban ranta, Mattilanniemi        Where? Alban ranta 

MILLOIN: Torstaina 21.4.16 klo 16-20   When? Thursday 21.4. 16-20

MITÄ PÄÄLLE: Haalarit+ tiimiasut        What to wear? overalls + theme costume

KUKA VOI OSALLISTUA: Tapahtuma on poikkitieteellinen, kaikki ovat tervetulleita! Lippuja saa myös käteisellä paikan päältä, joten paikalle voi saapua myös ilmoittautumatta (tosin ilmoittautuneet saavat lipun edullisemmin ;))

MITÄ MAKSAA: 3€ etukäteen, 4€ paikan päältä käteisellä ostettuna How much? 3/4 eurosVappumeiningit tarjoaa: Dumppi, Stimulus, Emile, Fokus ja Parku


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 80 henkilöä

Hepsu
Kandi Ketä
Juuli
Laura Rissanen
Anni
Petriina janhonen
Sara
mave
Henna
Anna
Noora
Teemu
Ssmakke
Hans
Simppa
Ama
Kikka
Annukka
Karo
Napu
Jenni Aronen
Masakari
Anskuuuu
Milja
Arttu
Jonna
Kiia Hakkala
Markus Puoskari
Susanna
Rohi
Siru
Jenna
inde
Iida
Hanna
Janica
Fanni
Emma
pate
Soffe
loveliina
januchea
Satu
Katja Hyvärinen
Pulla
Viivi
kivalara
Rilzzu
kännianni
Känniannin kaveri
Linda
Eevuli
Sara
känniannin pena
Senni U
Inkku
Ella
hiltsu
Aku Nordling
Vilske-Jere
Jenni
tuuli
Kimmo
Aliisa
Tommi
Matu
iina
Ansu
Ansku
emilia
Målar
Tiina
Peura
Tanu
Ravattisonni
Eemil
joona
sakke
Jenna
Niko