Tapahtumat → Stimulus goes JyväSpeksi

Stimulus goes JyväSpeksi

Ajankohta: 25.4.2016 klo. 18:00

Paikka: Musica M103

Tyyppi: Muu tapahtumaKaipaatko Vapun tienoolle muutakin kuin siman huurteisia tapahtumia? Kiinnostaisiko mennä katsomaan JyväSpeksiä, mutta kukaan ei tunnu innostuvan lähtemään seuraksi? Uppoaako edullinen opiskelijateatterikomedia musiikilla sekä improvisaatiolla höystettynä?

JyväSpeksi 2016: Tohtorin Aikakirjat - Sopulimanifesti on täydellinen teatraalinen täyte muiden Vappurientojen sekaan! Lähde siis yhdessä stimppalaisten kanssa 25.4. klo 18 Musicalle nauttimaan opiskelijoiden tuottamasta teatteriesityksestä. Stimulus tukee ainejärjestönä Speksiä, joten lipun hinta on 4€/stimppalainen, tai mikä vielä parempaa tämän ryhmätilauksen kautta vain 3€/stimppalainen, jos saamme vähintään kymmenen osallistujaa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 14.4. klo 12.

 

Tietoa esityksestä:

JyväSpeksi 2016 esittää:

TOHTORIN AIKAKIRJAT: SOPULIMANIFESTI

 On olemassa yksi, joka tuntee jo menneiden ja vielä saapumattomien aikojen salat.

Yksi, jonka viimeisimmällä aikamatkalla maailmanhistoria saa aivan uuden, kohtalokkaan pörröisen käänteen.

Yksi, joka on kaikkia muita älykkäämpi, monia seksikkäämpi, ja muutamia pidempi.
Voiko nykyisyys kieroutua tulevien menneisyysmatkojen vuoksi? Voiko yksi tohtori repäistä aika-avaruudelle uuden mustaakin mustemman aukon? Entä voiko hän korjata sen? Ja millä hinnalla? … Häh? 

>>>tapahtuma Facebookissa<<

Mikä on Speksi?

Speksiteatteri on pohjoismaisille yliopistoille ominainen komediamuoto, joka perustuu amatöörivoimin tuotettuun musiikkia ja improvisaatiota sisältävään teatterimuotoon. Huolimatta myös seurattavan käsikirjoituksen olemassaolosta kuuluu esityksiin olennaisesti yleisön kyky vaatia vapaasti esiintyjien mukautumista toiveisiinsa. Tämä tapahtuu huutamalla OMSTART sekä mahdollisesti jokin toive sisällön suhteen, ja lavalla joudutaan parhaan mukaan tuottamaan mieluiten hauska yritys noudattaa käskyä.

MITÄ? JyväSpeksi 2016: Tohtorin Aikakirjat - Sopulimanifesti

MISSÄ? Musica M103

MILLOIN? 25.4. klo 18:00

MITÄ MAKSAA? 3€, jos vähintään kymmenen henkilöä osallistuu (muutoin 4€)

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.