Tapahtumat → Stimuluksen kostajaiset 2016 — VANHOJEN ILMOITTAUTUMINEN

Stimuluksen kostajaiset 2016 — VANHOJEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 14.4.2016 klo. 16:30

Paikka: Alban ranta

Tyyppi: Muu tapahtumaFuksiaiset. Tuo traumatisoiva tapahtuma, jonka jäljiltä fukseille on jäänyt vain hataria muistikuvia nöyryytyksestä ja henkisestä tuskasta. Saattoipa jollekin jopa kehittyä posttraumaattinen stressihäiriökin ja tarve terapialle. Fuksien on nyt aika nousta ja kostaa se, mitä vanhemmat opiskelijat heille tekivät. Mutta millä tavalla?

Tänä keväänä järjestetään Stimuluksen ensimmäiset kostajaiset, joiden tarkoituksena on kostaa vanhemmille opiskelijoille fuksiaisten nöyryytys. Teemana kostajaisissa toimii pukeutumisapraksia eli kyvyttömyys pukeutua tarkoituksenmukaisella tavalla. Voit heittää siis vaikkapa puseron jalkaasi ja hatut kengiksi — vain mielikuvitus on rajana!

Luvassa on kisailua fuksien ja vanhojen kesken Alban rannassa 14.4. klo 16.30 alkaen ja ulko-ohjelman päätyttyä siirrymme Opinkiven saunalle kostajaisten jälikpuintiin noin klo 20, jossa ruokapolitiikka toimii nyyttäriperiaatteella. Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Tapahtuma on OPM eli omat pullot mukaan mikäli niin haluat. On myös suositeltavaa ottaa mukaan myös joitain lahjuksia, joilla fukseja voi lahjoa, sillä eniten pisteitä saanut vanhojen joukkue palkitaan.

Ketkä sitten voivat osallistua? No kaikki eli siis fuksit ja vanhat! Jos olet kostonhimoinen fuksi, tule mukaan. Jos olet fuksiaisia fiilistelevä vanha, tule mukaan. Ilmoittautuminen aukeaa 14.3. klo 12 ja päättyy 7.4. klo 22. Vanhoille ja fukseille on omat ilmoittautumiskantansa.

 

MITÄ? Stimuluksen kostajaiset 2016!

MISSÄ? Alban rannassa, jatkot Opinkiven saunalla

MILLOIN? 14.4. klo 16.30 alkaen, saunalle noin klo 20 aikoihin

MITÄ PÄÄLLE? Pukukoodi on pukeutumisapraksia

MITÄ MAKSAA? Ei sitten yhtään mitään!

MITÄ MUKAAN? Omat eväät ja juomat halutessasi + pyyhe, laudeliina ja jotain syötävää nyyttärihengessä


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.