Tapahtumat → Vappu Ruok(R)aa(k)a (VEG, G,*)

Vappu Ruok(R)aa(k)a (VEG, G,*)

Ajankohta: 5.4.2016 klo. 18:00

Paikka: Kotiraiteen kerhohuone, Veturitallinkatu 3

Tyyppi: Muu tapahtumaOpiskelijan tärkein ja suurin juhla eli Vappu on pitkä ja voimia vaativa. Siksi myös stimuluslaisen on parasta valmistautua koitokseen asianmukaisilla vappueväillä. Ja kun perinteiset munkit, tippaleivät ja perunasalaatti eivät meinaa maistua Vappupäivänä enää kenellekään, voit pelastaa päivän ja ilahduttaa ystäväsi tylsien perinneherkkujen sijaan maistuvalla Vappuraakaruoalla!

Tule siis hyvissä ajoin, jo kolme viikkoa ennen vappukarkeloita, virittäytymään tunnelmiin ja toteuttamaan jotain uutta, makoisaa, yhdessä halvempaa sekä kaikille ruokailijoille sopivaa Vappumenua. Valmistamme yhdessä stimppaporukalla ainakin granaattiomena-kvinoasalaattia sekä appelsiini-pistaasi raakadonitseja
ja budjetin riittäessä myös avokado-suklaamoussea, NAM!!

Granaattiomena-kvinoa salaatti sisältää: Salaattia, kvinoaa, kurkkua, granaattiomenaa, tomaattia, pähkinöitä, avokadoa.

Appelsiini-pistaasi raakadonitsit sisältää: Pistaasipähkinöitä, kookoshiutaleita, kaakaovoita, agavea, appelsiinin kuorta, appelsiinimehua, suolaa, mantelijauhetta, kookosjauhoja, kookossokeria, cashew pähkinöitä, vaniljajauhetta, kookosöljyä.

Avokado-suklaamousse sisältää: Avokadoja, raakakaakaojauhetta, kookoskermaa, agavea, aitovaniljajauhetta, suolaa.

Vappujuomana toimii perinteisellä paikallaan sima.

Nyt on siis ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla raakaruoan valmistamista yhdessä! Raakaruoan pointtina on tavoite mahdollisimman puhtaasta, kypsentämättömästä ruuasta, jolla saavutetaan vireämpää ja energisempää oloa itselle. Lisäksi raakaruoka on globaalistikin ja ympäristön kannalta hyvinvointiajatusta tukevaa sen kasvispainotteisuuden ja energiatehokkuuden takia.

Jos uudet makuelämykset/hyvä olo/kokkailu porukalla/maailmanparannus siis kiinnostavat ole valmiina, kun ilmoittautuminen avautuu 29.3. klo 12, sillä 15 nopeinta pääsevät mukaan! Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.4. klo 19

MITÄ? Vappuraakaruokaa stimppaporukalla

MISSÄ? Kotiraiteen kerhohuoneella, Veturitallinkatu 3

MILLOIN? 5.4. klo 18

MITÄ MAKSAA? 3€

MIKSI? koska hyvä ruoka - parempi mieli ja maailma


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.