Tapahtumat → Lumirieha 2016 DUMPIN ILMOITTAUTUMINEN

Lumirieha 2016 DUMPIN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 3.3.2016 klo. 12:00

Paikka: Kaijalan mkki

Tyyppi: Muu tapahtumaUuden ruotsalaisen tutkimuksen mukaan mintunryöstö ja saunominen edistävät merkittävästi psykologian ja tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden sosiaalisia suhteita ja psykologista palautumista opiskelusta sekä laskevat huomattavasti kuormittuneen opiskelijan stressihormonitasoja.

Kiinnostuitko lukemastasi? Jos haluat rentouttavan irtioton arjen keskellä, suuntaa kulkusi kohti Stimuluksen ja Dumpin Lumiriehaa! Lumirieha järjestetään perinteitä kunnioittaen jälleen Kaijalan mökillä 3.3. ja ohjelmassa on luvassa mintunryöstöä, rentoa hengailua sekä pelailua, tarjolla on myös pientä purtavaa. Osallistujilla on mahdollisuus myös saunoa. Illan lopuksi suuntaamme kohti Escapea Lumiriehan jatkoille, tulkaahan siis nauttimaan!

Lähtö Kaijalaan tapahtuu klo 16.30 Agoralta ja mökille järjestetään bussikuljetus, johon kaikki osallistujat mahtuvat. Takaisin lähdemme noin klo 22.30, jolloin halukkaat voivat lähteä jatkoille Escapeen. Koko lysti kustantaa osallistujille vaivaiset 5 euroa, johon sisältyvät kuljetukset, tarjoilut ja saunomiset.

Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen tapahtumakannassa ja molemmille ainejärjestöille on oma ilmoittautumiskantansa. Mukaan mahtuu 30 stimppalaista ja 30 dumpparia. Ilmoittautuminen aukeaa 23.2. klo 12 ja sulkeutuu 26.2 klo 22..

Ilmoita siis itsesi mukaan ja suunnista Lumiriehaan!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 18/29 henkilöä

konsta
väinö
Eve takas vaihdosta
Hihi stimppa pimppo
Lumi-Timppa
Eve eikä ees vaihdo
Nano
Eve vaihdevuoteella
Keskustan superninja
vihanen minttu
Lauri Kaipaise poika
VihreaVelho
topias
jukka
Minttuvastaava
Eve välilihavuodell
gulli mulgerson
Korjaaja