Tapahtumat → Stimuluksen ja Cortexin Himos-excu

Stimuluksen ja Cortexin Himos-excu

Ajankohta: 22.3.2016 klo. 15:00

Paikka: Himos

Tyyppi: Muu tapahtuma(In English below)

Miltä kuulostaisivat valkeat rinteet, suksien alla pöllyävä lumi, rinteen laelta aukeava häikäisevä maisema ja yhdessäolo niin uusien kuin vanhojenkin tuttavuuksien kanssa? Jos mikään näistä kuulosti kiinnostavalta niin pidä pipostasi kiinni sillä nyt seuraa jotain ennennäkemätöntä ja eeppistä!

Stimulus ja Cortex ovat päättäneet luoda jotain sellaista, jota ei vielä ole psykologian opiskelijoiden piireissä nähty. Tiedossa on siis Himos-excu, jonka tarkoituksena on mahdollistaa Stimuluksen ja Cortexin opiskelijoille tilaisuus päästä testaamaan laskettelutaitojaan sekä tutustumaan toisiinsa.

Himos-excu järjestetään nimensä mukaan Himoksella, jossa meitä odottavat neljä kymmenen hengen mökkiä ja stimppalaisia mahtuukin mukaan 25 henkeä. Himos-excu ajoittuu ajankohdalle 22.-24.3.. Tämän retken hinnaksi tulee 55€ per nassu, johon sisältyy majoitus kahdeksi yöksi sekä kuljetukset Himokselle ja takaisin. Lähtö tapahtuu alustavasti tiistaina 22.3. klo 15 ja takaisin Jyväskylään lähdetään torstaina 24.3. klo 12. Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin.

Paikan päältä voi halutessaan ostaa hissilipun, jonka hinta riippuu ajankohdasta, jolloin haluat lasketella. Hissilippujen hintoja voi tutkia Himoksen sivuilta: http://www.himos.fi/hinnasto/hissiliput. Niille, joita laskettelu ei kiinnosta, on luvassa muita aktiviteetteja eli kukaan ei jää pyörittelemään peukaloitaan! Lisäksi iltaisin on luvassa mm. tutustumista ja muuta ohjelmaa. Muista napata myös haalarit mukaan sillä luvassa on ulkoilua ainejärjestöjen väreissä!

Himokselle voi ottaa mukaan omat eväät ja mökeissä onkin mahdollisuus kokkailulle. Lisäksi on myös mahdollista tilata mökkeihin valmis ruoka, jonka hinta on annoksesta riippuen 12-16€. Lisäksi reissun anti ei vielä tähän lopu sillä halukkaille on tarjolla ainutlaatuinen haalarimerkki, jota ei muualta saa! Merkin hinnaksi tulee 2,10€ per naama eli kukkaro ei tästä muistosta köyhdy!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.2. klo 12 ja päättyy tiistaina 1.3. klo 22. Lisätiedoissa voit ilmoittaa mahdolliset toiveet mökkikavereistasi. Pyrimme ottamaan toiveet huomioon.

 

MITÄ? Kauan odotettu Himos-excu!

MISSÄ? Himoksella

MILLOIN? 22.-24.3.2016

MITÄ MAKSAA? 55€ + haalarimerkki halutessasi 2,10€ + mahdollisesti valitsemasi hissilippu

MITÄ MUKAAN? Haalarit ja laskettelukamppeet

MIKSI? Koska Stimpan ja Cortexin ensimmäinen Himos-excu!


Stimulus and Cortex (the psychology student organisation of the Tampere university) organise a trip to Himos skiing centre! The trip is on 22.-24.3. The trip costs 55€/person including the bus to Himos and accommodation in a cottage. The bus leaves on 22.3 at 15 and we come back on 24.3 at 12. There will be more information later.

At Himos you can by ski passes. You can see the prices here: http://www.himos.fi/en/prices
There will be other activities too so don't worry if you don't mind skiing.

In the cottages you can cook your own food. It's also possible to order food to the cottages which costs 12-16 €. There's a special badge for this event which costs 2,10€.

The registration opens on Monday 22.2 at 12 and closes on Tuesday 1.3 at 22. In the registration you can wish for roommates.

WHAT? Trip to Himos with Stimulus and Cortex!

WHERE? Himos

WHEN? 22.-24.3.2016

WHAT DOES IT COST? 55€ + badge 2,10 € (if you want) + skiing tickets (if you want)

WHAT YOU SHOULD TAKE WITH YOU? Skiing clothes and overall if you have


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.