Tapahtumat → Ekskursio ensi- ja turvakotiin

Ekskursio ensi- ja turvakotiin

Ajankohta: 9.3.2016 klo. 10:00

Paikka: Keski-Suomen ensi- ja turvakoti, Suuruspššntie 11

Tyyppi: ExcursioTarjolla huikean kiinnostava ja aina ajankohtainen ekskukohde! Keskiviikkona 9.3. klo 10-11:30 tarjoutuu mahdollisuus päästä tutustumaan Keski-Suomen ensi- ja turvakodin toimintaan. Mukaan mahtuu yhteensä 20 tutustujaa (19 stimppaa + ekskuvastaava).

Ilmoittautuminen ekskulle alkaa keskiviikkona 2.3. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 6.3. klo 16. Kertaa ilmoittautumisen säännöt täältä!

Tietoa kohteesta:

Ensi- ja turvakoti tarjoaa lastensuojen palveluja koko perheelle: toimintaan kuuluu turvakotitoiminta väkivallan keskelle eläville sekä ensikotitoiminta vanhemmuuden ja elämänhallinnan tueksi. Lisäksi Keski-Suomen ensi- ja turvakoti tarjoaa apua haastavan vauvan hoitamiseen, vanhempien päihde-, mielenterveys- ja väsymysongelmiin sekä tukea elämän kriisitilanteisiin. Lisäksi toimintaan kuuluu avohuollon lastensuojelutyö lastensuojelun piirissä olevien lasten kotona.

Lisätietoa ensi- ja turvakodin verkkosivuilta: http://ksetu.fi/

Huomio tuleviin kevään ekskuihin liittyen: hallituksen kevätkokouksessa keskusteltiin palautteiden perusteella esiin nousseesta toiveesta, että aiempaa useampi stimppalainen pääsisi mukaan ekskuille. Tällä hetkellä etusijalla ovat suuren kiinnostuksen vuoksi nopeimmat ja harjaantuneimmat ilmoittautujat. Päätimme koulutusvastaava Roosa Melinan kanssa kokeilla kevätkokouksessa esitettyä ehdotusta reilummasta ilmoittautumismallista: sen mukaan etusijalla ilmoittautumisessa ovat ne Stimuluksen jäsenet, jotka eivät kuluvan lukukauden aikana ole vielä ekskuille osallistuneet. Ilmoittautumisen lisätietoihin tulee siis ilmoittaa, kuinka monelle ekskulle on lukukauden (eli kuluvan syksyn tai kuluvan kevään) aikana osallistunut ja mitä vähemmän ekskuja plakkarissa, sitä paremmat tsäänssit päästä osallistumaan.

Tämä ei koske vielä turvakotiekskua, joka siis on kuluvan kevätkauden 1. ekskursio. Lisäksi kokeilun toimivuutta arvioidaan koko ajan, joten jos mieleen juolahtaa kehitysehdotuksia tai muita ajatuksia ilmoittautumisen toimivuuteen liittyen, ota ihmeessä yhteyttä (ekskursio@stimulus.fi)! :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.