Tapahtumat → Poikkitieteelliset After Ski -sitsit — EMILEN ILMOITTAUTUMINEN

Poikkitieteelliset After Ski -sitsit — EMILEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 24.2.2016 klo. 18:00

Paikka: Club Escape, Kauppakatu 32

Tyyppi: BileetHelmikuu on tunnetusti loistavaa aikaa valjastaa taas laskettelukamppeet käyttöön. Vaikka et olisi opiskelukiireiltä kerennyt rinteeseen, on sinulla silti mahdollisuus päästä nauttimaan after ski –tunnelmista mahtavassa opiskelijaseurassa. Nappaa siis sukset kainaloon, laita laskettelulasit päähän ja hiihdä kohti poikkitieteellisiä After ski –sitsejä!

Emile, JIO ja Stimulus tarjoavat nyt tilaisuuden päästä sitsaamaan Club Escapessa 24.2. rinnemeiningeissä. Teemana on after ski, joten heitä päällesi vaikkapa hiihtohaalarit, monot tai trikoot – mitä tahansa after ski sinusta sisältääkään. Vain mielikuvitus ja hiihtokeskuksen etiketti ovat rajana!

Laskettelukansalle eivät nämä pippalot paljoa maksa, alkoholillisena 16€ ja alkoholittomana 10€. After ski –bileet alkavat  klo 18 eikä myöhässä saapuminen ole soveliasta, saavu siis ajoissa paikalle!

Sitsien jälkeen eivät juhlat lopu, vaan sitsaajamme pääsevät jatkamaan juhlimista vielä myöhään yöhön asti klo 22 alkaen Club Escapessa.

Ilmoittautuminen alkaa 10.2. klo 12 ja päättyy 17.2. klo 22.

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi sekä otatko alkoholillisen vai alkoholittoman tarjoilun.

 

MITÄ? Poikkitieteelliset After Ski -sitsit

MISSÄ? Club Escape, Kauppakatu 32

MILLOIN? 24.2. klo 18

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit + after ski -varustus

MITÄ MAKSAA? 16€ alkoholillinen, 10€ alkoholiton

 

HUOM! Muistathan, että ilmoittautumiseen liittyvät pelisäännöt:

http://stimulus.fi/ilmosaannot.php


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.