Tapahtumat → Vappubussi vol.3

Vappubussi vol.3

Ajankohta: 29.4.2016 klo. 16:00

Paikka: LšhtŲ Aalto-salin edestš

Tyyppi: BileetVAPPUBUSSI WILL BE ON THE ROAD AGAIN!!

 (in English below)Vapun ja koko lukuvuotemme loppuhuipentuma koetaan perjantaina 29.4., kun Stimuluksen Vappubussi jyrähtää käyntiin jo kolmatta kertaa, jytäävämpänä kuin koskaan! Kuten aiempinakin vuosina, koristelemme bussin vesiliukoisilla maaleilla ennen lähtöä omaan tyyliimme sopivaksi ja asianmukaiseksi Aalto-salin edustalla kello 16 alkaen, minkä jälkeen partybussimme lähtee matkaan nupit kaakossa ja meno vähintäänkin katossa. Reittimme kulkee läpi Jyväskylän ja sen lähiseutujen eri rafloihin ja kuppiloihin tutustuen, aina puoleen yöhön asti. Nyt jos koskaan on aika seikkailla - nappaa siis parhaimmat keltaiset kaverisi mukaan ja hyppää kyytiin!

Tänäkin vuonna Stimuluksen hallitus ja Escape haluavat yhdessä kiittää jäsenistöä kuluneesta lukuvuodesta - näin ollen vappubussi on kaikille stimppalaisille ilmainen!

Ilmoittautuminen aukeaa 15.4. kello 12 ja päättyy 25.4. kello 23:45.

 

Stimulus proudly presents: VappuBuss vol.3!! Be a rebel and join psychology students' road trip to restaurants and bars in the Jyväskylä area. The trip begins from Aaltosali 29.4. at 16:00 and  the buss comes back to jyväskylä center at midnight. The registration opens 15.4. 12:00 and ends 25.4. 32:45.

 

MITÄ/What?: VAPPUBUSSI vol.3

MISSÄ/where?: Jyväskylässä ja lähiseuduilla, lähtö Aalto-salin edestä

MILLOIN/when?: Perjantaina 29.4. klo 16.00 - ole ajoissa ja jätä jälkesi menopelimme ulkoasuun!

MITÄ PÄÄLLE/what to wear?: Haalarit! Overalls!

MITÄ MUKAAN/What to bring?: Omat pullot, halutessasi evästä, rahaa ja ehdottoman eeppinen meininki. Drinks, some snacks and money.

MIKSI/why?: Koska koko lukuvuoden kohokohtaa ei kannata missata! The best party EVER.

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/1135602209803900/

PSST. Muistathan kerrata ilmoittautumisen pelisäännöt! :)


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.