Tapahtumat → Poikkitieteelliset Vappusitsit - STIMULUKSEN ILMOITTAUTUMINEN

Poikkitieteelliset Vappusitsit - STIMULUKSEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 27.4.2016 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetSTIMULUKSEN ILMOITTAUTUMINEN!

 (in English below)Vappuna jaksaa! Perinteiset poikkiteteelliset vappusitsit rantautuvat taas kaupunkiin! Tänä vuonna Stimulus, Dumppi, Parku ja Fokus ovat lyöneet viisaat (tai vähemmän) päänsä yhteen ja järjestäneet huikeat poikkarisitsit! Teema on tänä vuonna sirkus, eli kieputtele itsesi akrobaattina, taikurina tai vaikka norsuna kohti sirkustelttaa, jota edustaa mikäpä muukaan kuin Club Escape Jyväskylän sydämessä! Nyt jos koskaan on aika houkutella sisäinen tirehtöörisi lavalle ja etsiä kainaloon nuorallatanssija. Koska ainejärjestöjä on monta (ja meno varmasti kuin sirkuksessa), kantoihin ei jokainen klovni mahdu, kannattaa ilmoittautumisen kanssa olla nopea.

Welcome to the circus themed Vappusitsit at Club Escape 27.4. at 18:00. The registration opens 13.4. at 12:00 and closes 19.4. at 22:00. You can choose between alcolholic drinks (16euros) and non-alcoholic drinks (10euros).

Ilmoittautuminen aukeaa 13.4. kello 12:00 ja sulkeutuu 19.4. klo 22. Jokainen ilmoittautuu oman ainejärjestönsä kantaan, sinulle suunnatussa paikassa. Sitsipaketin hinta on alkoholillisena 16e ja alkoholittomana 10e.

 

 MITÄ: Poikkitieteelliset vappusitsit 

MISSÄ: Club Escapessa

MITÄ MAKSAA: Holillinen 16e, holiton 10e

MILLOIN: 27.4. kello 18:00 alkaen

MITÄ PÄÄLLE: Sirkus + haalarit

MIKSI: Koska sirkus käy vain kerran vuodessa

 

Ps. Muistathan ilmoittautumisen pelisäännöt!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.