Tapahtumat → Ystävänpäiväsitsit feat Dumppi: POLTTARIT - HANGOVER - HÄÄT

Ystävänpäiväsitsit feat Dumppi: POLTTARIT - HANGOVER - HÄÄT

Ajankohta: 10.2.2016 klo. 18:00

Paikka: Club Escape

Tyyppi: BileetKoko rumbahan alkaa siitä, että me tapaamme. Käymme kahvilla, keilaamassa ja kokkaamme toisillemme. Pian yökylät toistemme luona vaihtuvat viikon reissuiksi ja hammasharja kylpyhuoneessasi on enemmänkin vakiovaruste kuin poikkeus. Puhutaan koirista, lapsista, valkoisista sohvista ja siitä, minkä merkkinen televisio meidän olohuoneeseemme tulee. Suhteemme syvenee ja pian ilmoille lentää jokaisen romanttisen komedian loppuhuipennuksen suosituin repliikki; Tahdotko. No tahdotaan! 

Häitä edeltävät polttarit. Siirrytään sen oman ryhmän kanssa viettämään viimeistä iltaa ennen sitä loppuelämää. Mitä polttareissa tapahtuu, se jääköön polttareihin. Ainakin vaatteissa oli väriä ja meno muistutti enemmän naamiaisia, kuin sivistynyttä illanviettoa. Entä mihin se bestman hävisi?

Seuraavan aamun olotiloja ei voi kuvailla. Edellisyö on tanssittu liskojen kanssa ja aamulla fiilikset ovat vaihtelevat. Tänään on se päivä. Tälläytyminen, stressaaminen ja kiire alkaa, vaikka ei millään pystyisi. Saisiko vain olla tämä vanha t-paita päällä, edes vielä tunnin pidempään, saisiko? Hiuksissa on takkuja, joka tarkoittaa sitä, että ne korkkarit oikeasti heitettiin kattoon.

Kaikki kuitenkin huipentuu siihen the hetkeen. Se oma tietty seisoo siinä ja on valmis jakamaan ilot ja surut. Päällä on valkoista, siistiä ja coctailia. Eilisillan väsymys on pyyhitty parin kahvikupin voimalla pois ja ulkoinen habitus on sitä parasta A-luokkaa.

Stimulus ry ja Dumppi ry järjestävät perinteeksi muodostuneet ystävänpäiväsitsit 10.2. Club Escapessa. Tänä vuonna käymme läpi koko rakkauden kirjon, aina polttareista seuraavan aamun tunnelmien kautta itse pääpäivään - häihin. Etsi siis kaapista villit polttarivermeesi, darrapäivän löhöilypaitasi tai hääpäivän pikkutakkisi - haalareita unohtamatta. 

 


MITÄ: Ystävänpäiväsitsit Club Escapessa

MILLOIN: 10.2

MITÄ MAKSAA: Alkoholillinen 16€, alkoholiton 14€

MITÄ PÄÄLLE: Polttarit, häät tai hangover, valitse se, mikä sinulle parhaiten sopii, haalareita unohtamatta!

MILLOIN ILMO: Dumpin sivuilla maanantaina 1.2. kello 12, ilmoittautumiskannat erikseen.

STIMPAN ILMO: http://dumppi.fi/events/ystavanpaivasitsit-stimuluksen-ilmoittautuminen/ !!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1666233773615117/