Tapahtumat → JOULUKSI ETEL컴N - PIKKUJOULUSITSIT, EMILEN ILMOITTAUTUMINEN

JOULUKSI ETEL컴N - PIKKUJOULUSITSIT, EMILEN ILMOITTAUTUMINEN

Ajankohta: 26.11.2015 klo. 12:00

Paikka: Aaltosali

Tyyppi: BileetHaaveiletko lomasta etelän lämmössä? Mutta pikkujoulukausikin on tulossa, eikä sitä sovi missata… EI HÄTÄÄ! Stimulus on yhdessä Dumpin, Emilen, Tiltin ja Sporticuksen kanssa varannut yksityiskoneen, jolla pästään vain muutamassa minuutissa pakkasia pakoon. Pikkujoulukausi avataan tänä vuonna lennokkaasti!

Näillä sitseillä meno on taatusti korkealentoista ja mukana on viime vuoden malliin vaikka ketä ja vaikka mitä! Teemana näillä sitseillä on Jouluksi etelään, joten pue yllesi rantavermeet ja tonttulakki, tonttukuteet ja aurinkolasit, tai miten tahansa, kunhan lomafiiliksesi on huipussaan ja joulumieli valloillaan!

Sitsit järjestetään viihtyisässä Aalto-salissa, aivan ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppakatu 30. Lennon aikana tarjolla on ruokaa ja matkan päätteeksi matkustajat voivat jatkaa iltaa Club Escapessa. Ilmainen sisäänpääsy jonon ohi, juomalipun kera, kuuluu lipun hintaan. Varaathan käteistä kuitenkin narikkaa varten!

Kuivin suin ei kuitenkaan ole tarkoitus viettää näitä kekkereitä, joten pakkaathan matkatavaroihisi taskumatin jos toisenkin mukaan, jotta ilta sujuu rattoisasti. Saat itse valita juomiesi sisällön sekä laadun, joten myös alkoholiton ilta on mahdollinen. 

Sitsit ovat tällä kertaa erittäin halpaa huvia, sillä osallistuminen tälle lennolle kustantaa vain 13,5€ /osallistuja! Tähän sisältyy tilavuokra, ruoka, pöytäsnacksit, ilmaiset jatkot sekä juomalippu jatkoille. Omat pullot mukaan! 

Check-in (ilmoittaminen) aukeaa: ma 16.11 klo 12 ja sulkeutuu pe 20.11 klo 12, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jokaiselle järjestölle on oma kanta, joten olkaa tarkkana, ettette ilmoittaudu muiden kantoihin. Ilmoittautumislomakkeen lisäkohtaan tulee merkata erityisruokavaliot, jotta osaamme huomioida ne ruokatilauksissa.