Tapahtumat → Stimuluksen teatteri-ilta

Stimuluksen teatteri-ilta

Ajankohta: 28.11.2015 klo. 19:00

Paikka: Jyvšskylšn kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36

Tyyppi: Muu tapahtumaOn taas aika käydä yhdessä Stimppaporukassa sivistämään itseämme kultturelleilla nautinnoilla! Tällä kertaa ohjelmassamme on Katoava maa, Jyväskylän kaupunginteatterin uusi unohtumisen ja luopumisen ympärille kietoutuva näytelmä. Alla Jyväskylän kaupunginteatterin sivuilta otettu kuvaus näytelmästä:

 
"Helenan ja Aarnen avioliittoon on tullut mukaan Kolmas: Alzheimerin tauti. Menneen ja tulevan hämärtyessä yhteisten vuosikymmenten koko kirjo herää henkiin tässä hetkessä, arjessa, muistoissa ja mielen makuuhuoneissa: valinnat ja uhraukset, haavat ja menetykset, halut ja toiveet – anteeksianto vai unohdus?
 
Katoava maa on jäänkuultava esitys luopumisesta. Se kysyy, mistä ihmiselämä koostuu, mikä siinä on olennaista ja mitä siitä jää jäljelle, kun maisema autioituu. Ja jos elämä kerran on unta, milloin siitä on hyvä herätä?
 
Ensimmäiset kolme kuukautta ihminen opettelee tarttumaan kiinni, loppuelämänsä hän opettelee päästämään irti."
 
Nyt stimuluslaisten on mahdollista päästä teatteriin edulliseen, vain 10 euron hintaan Stimuluksen avustuksen ansioista! Mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa, joten ole nopea! Näytöksestä pääsemme nauttimaan lauantaina 28.11. klo 19 alkaen. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 10.11. kello 12.00
 
MITÄ? Stimuluksen teatteri-ilta: Katoava maa
MISSÄ? Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36
MILLOIN? Lauantaina 28.11. klo 19
MITÄ MAKSAA? 10 e
MIKSI? Kuinka usein sinulla tulee käytyä teatterissa?