Tapahtumat → Kun mieli muuttaa - kokemuksia maahanmuutosta ja psykologin roolista pakolaistyössä

Kun mieli muuttaa - kokemuksia maahanmuutosta ja psykologin roolista pakolaistyössä

Ajankohta: 1.12.2015 klo. 18:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaPsykologien sosiaalinen vastuu, yhteistyössä Stimuluksen ja Kepsy ry:n kanssa, tarjoaa teemaillan psykologeille ja psykologian opiskelijoille maahanmuuttoon ja pakolaisuuteen liittyen 1.12.2015, kello 18.

Tapahtumassa kuullaan monipuolisia kokemuksia pakolaisuuteen ja maahanmuuttoon liittyen. Ääneen pääsevät omakohtaisen kokemuksen pakolaisuudesta omaava Laith Alsafeer Irakista ja psykologi Marleena Marttio Jyväskylän kaupungin kotoutumispalveluista.

Tarjolla on siis erinomainen tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisesta aiheesta, ihmislähtöisesti ja käytännön näkökulmasta. Illan aikana on mahdollisuus kuulla ja oppia monia psykologeja ammatillisestikin koskettavasta aiheesta. Lisäksi tarjolla on herkullista iranilaista ruokaa ja mahdollisuus vapaaseen keskusteluun ja kysymysten esittämiseen.

 

Ilmoittautuminen aukeaa: 16.11. klo 15:00 ja sulkeutuu 26.11 klo 15, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

 

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora, Mattilanniemi 2

Aika: 1.12.2015, klo 18-21

Puhujat:

Laith Alsafeer: Jyväskylän pakolaiskeskus, kokemusasiantuntija. Isisin vainoa paennut, juuri Suomeen saapunut 27-vuotias insinööri Irakista kertoo kokemuksistaan pakomatkasta ja tulosta Suomeen.

Marleena Marttio: Jyväskylän kaupungin kotoutumispalvelut, psykologiKotoutumispalveluiden psykologi kertoo kokemuksistaan kulttuurien kohtaamisesta, työskentelystä pakolaisten kanssa, työnsä erityispiirteistä ja siinä huomiotavista asioista, kuten traumojen työstämisestä.

Järjestäjät: Psykologien sosiaalinen vastuu ry:n Jyväskylän paikallisryhmä ja Stimulus ry.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!