Tapahtumat → Stimppa CrossFit

Stimppa CrossFit

Ajankohta: 18.11.2015 klo. 17:00

Paikka: CrossFit Jyvšskylš

Tyyppi: Liikunta 

 

Nyt olisi stimpoille tarjolla itsensä ylittämistä CrossFitin parissa! CrossFit Jyväskylä tarjoaa Stimuluslaisille yksityistunnin keskiviikkona 18.11 klo 17-18. Crossfit Jyväskylä on yksi Euroopan suurimmista CrossFit-areenoista.

 

CrossFit on toiminnallista ja monipuolista harjoittelua, joka kehittää kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita. Lajin ideana on kehittää kehoa toimimaan mahdollisimman hyvin arkisissa tilanteissa. Lyhyet ja kovan intensiivin treenit toimivat hyvin kiireellisemmällekin opiskelijalle. Kovaa intensiteettiä ei kuitenkaan tarvitse pelästyä, sillä jokainen voi tulla mukaan treenaamaan. Treenit suoritetaan aina oman kuntotason mukaan, tarkoituksena haastaa itseään. :)

 

Tämä ihana ja hikinen treeni maksaa vaivaiset 5 euroa osallistujalta. Muistoksi tunnilta saat vielä CrossFit Jyväskylä -haalarimerkin! Mukaan mahtuu huima 28 kappaletta stimppoja, joten naputtele itsesi mukaan tälle mahtavalle tunnille. Ilmottautuminen alkaa maanantaina 26.10 klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 4.11 klo 17:00.

Tässä on oiva mahdollisuus stimppalaisille päästä kokeilemaan lajia ja saada parasta mahdollista tekemistä keskiviikko-illalle. Vedetään yhdessä loistavat treenit!

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

  • Itsensä ylittämistä CrossFitin parissa

  • Ke 18.11 klo 17-18

  • Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä

  • 5 euroa

  • Koska hyvä treeni, yhteishenki ja haalarimerkki!