Tapahtumat → Vuosijuhlasitsit

Vuosijuhlasitsit

Ajankohta: 29.10.2015 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetStimulus ry täyttää pian jo 53 vuotta, mutta ahkerimmilla sitsaajillamme sen sijaan täyttyy ehkä jo 53. sitsituoppi!

Stimuluksen vuosijuhlasitseillä pääset syömään, juomaan ja laulamaan loistavassa seurassa. Jos et päässyt virallisille vuosijuhlille, mutta haluat kuitenkin juhlia fiinisti, tässä on tilaisuutesi. Toisaalta vaikka olisit menossa lauantain juhliin, voit hyvin tulla ensin harjoitusillalliselle Club Escapeen 29.10. Vuosijuhlasitseillä juhlallisuus ja sitsien railakas tunnelma kohtaavat, joten seurauksena ei voi olla kuin upeaakin upeammat kekkerit!

Täten kutsumme Teidät ja Avecinne juhlimaan kauniisti pukeutuneeseen seuraamme. Alkoholillinen menu kustantaa 16€ ja alkoholiton 10€. Tilaisuus alkaa klo 18, ja kuten useimmat ehkä muistavat, sitseiltä ei sovi myöhästyä! Muistathan siis noudattaa etikettiä ja saapua ajoissa paikalle.

Sitsien päätyttyä juhlat jatkuvat aamun pikkutunneille saakka! Kenenkään ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan pukukoodista enää sitsien jälkeen, sillä jatkojen teemana toimii “Pilkun jäljkeen”. Vuosijuhlasitsien jälkeen osuva pukeutuminen jatkoille on varmasti taattu!

Ilmoittautuminen alkaa 19.10. klo 13:00 ja päättyy 24.10. klo 12:00.

Mainitse ilmoittautuessasi mahdollinen avec, erityisruokavaliosi ja otatko alkoholittoman vai alkoholillisen tarjoilun. Myös avecin tulee ilmoittautua erikseen. Avecillisissa tapauksissa ilmoittautumisjärjestys katsotaan ensimmäisenä ilmoittautuneen puoliskon mukaan.

Huom! Olethan lukenut ilmoittautumisen pelisäännöt: http://stimulus.fi/ilmosaannot.php


Mitä: Vuosijuhlasitsit
Missä: Club Escape
Milloin: 29.10. klo 18:00
Hinta: 16€ alkoholillinen, 10€ alkoholiton
Dresscode: Fiinimpi kuin casual muttei liian fiini