Tapahtumat → Stimuluksen syyskokous

Stimuluksen syyskokous

Ajankohta: 24.11.2015 klo. 16:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: KokousVuoden suurin ja merkittävin kokous lähenee ja toivotamme jokaisen jäsenemme lämpimästi tervetulleeksi Stimuluksen syyskokoukseen tiistaina 24.11. klo 16 alkaen Lea Pulkkisen saliin. Illan aikana valitsemme uuden hallituksen vuodelle 2016 sekä useita uusia toimihenkilöitä eri tehtäviin. Tarjolla on runsaasti ruokaa, jotta jaksamme kokoustella iltaan asti :)

Paikalletulijoiden kannattaa varautua siihen, että kokous voi alkaa hieman myöhässä ja saattaa myös venyä hyvinkin normaalia pidemmäksi. Kuitenkin on suotavaa, että paikalle saavutaan hyvissä ajoin. Huomaattehan, että kyseessä on yhdistyksen kokous, jolloin myös SINULLA on äänioikeus ja näin ollen täydet mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miltä Stimulus näyttää vuonna 2016. Kolmentoista hallituspestin valinnan jälkeen valitsemme useita uusia toimihenkilöitä, joita ovat kaksi kliinisen sektorin opiskelijaedustajaa, neuropsykologian sektorin opiskelijaedustaja, kaksi kv-vastaavaa, kaksi ruokavastaavaa, kaksi SPOL-edustajaa sekä kaksi toiminnantarkastajaa. Lisätietoa haettavista toimihenkilöpesteistä saa nykyisiltä pestinhaltijoilta sekä Stimuluksen nettisivuilta.

Kuinka haet toimihenkilöpestiä? Haku on erilainen suhteessa hallitushakuun, sillä toimihenkilöpestiin haetaan pääasiassa vain suoraa kokouksessa. Mahdollisuus ennakkohakemuksen lähettämiseen myös on, mikäli et pääse kokoukseen paikalle. Tällöin lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin pj@stimulus.fi, jossa kerrot tiivistetysti itsestäsi sekä motiiveistasi ja halustasi pestiä kohden. Kuitenkin siis jos kokoukseen pääset paikalle, ennakkohakemusta ei tarvita.

Lukuisten valintojen jälkeen kokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2016. Näiden jälkeen päätetään opiskelijajäsenten ja kannatusjäsenten jäsenmaksujen suuruudesta seuraavalle vuodelle.

Yhtenä kohtana käymme vielä läpi sitä, kuinka hallituksen rakenne tulevina vuosina tullaan päättämään. Tavoitteemme on, että istuva hallitus voi syyskokousta edeltävässä hallituksen kokouksessa päättää siitä, millainen järjestys ja rakenne seuraavalla hallituksella on. Heillä kun on sen hetken parhain käsitys siitä, mitä Stimpan hallitus kaipaa toimijoiltaan.

Hallitushausta lisätietoa löytyy Stimpan nettisivuilta osoitteesta http://stimulus.fi/hallitushaku.phpHallitushaku on vielä auki maanantaihin 16.11. klo 23.59 asti, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten! Jos hakemuksen lähettäminen unohtuu, niin myös kokouksessa voi vielä asettua ehdolle. 

Huomaattehan, että hallitushakulomakkeet, jotka tulevat noin viikkoa ennen syyskokousta koko jäsenistön nähtäville, ovat ehdottoman tärkeää lukea läpi ennen syyskokousta! Jokaisella hakijalla on vain rajattu aika tiivistää hakemuksensa pääkohdat ja kertoa nopeasti itsestään, joten tutustukaahan hakijoihin jo reilusti ennen kokousta, niin syyskokous ei venyisi aivan suunnattoman pitkäksi.

 


-------------------------------------------------------------------

Stimulus ry:n yhdistyksen kokous 24.11.2015 Lea Pulkkisen salissa

 

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Kokouksen puheenjohtajan valinta
 4. Kokouksen sihteerin valinta
 5. Ääntenlaskijoiden valinta
 6. Pöytäkirjantarkastajien valinta
 7. Edellisen kokouksen pöytäkirja
 8. Esityslistan hyväksyminen
 9. Rahatilanne ja kulukorvaukset
 10. Jäsenrekisteri
 11. Puheenjohtajan valinta
 12. Varapuheenjohtajan valinta
 13. Sihteerin valinta
 14. Taloudenhoitajan valinta
 15. Koulutuspoliittisen vastaavan valinta
 16. Koulutusvastaavan valinta
 17. Liikuntavastaavan valinta
 18. Tapahtumavastaavien valinta (2kpl)
 19. Tiedotusvastaavan valinta
 20. Yritysvastaavien valinta (2kpl)
 21. Kulttuurivastaavan valinta
 22. Kliinisen sektorin opiskelijaedustajien valinta (2kpl)
 23. Neuropsykologian sektorin opiskelijaedustajan valinta
 24. Kv-vastaavien valinta (2kpl)
 25. Ruokavastaavien valinta (2kpl)
 26. SPOL-edustajien valinta (2kpl)
 27. Toiminnantarkastajien valinta
 28. Hallituksen rakenne tulevaisuudessa
 29. Toimintasuunnitelma 2016
 30. Talousarvio 2016
 31. Vuoden 2016 jäsenmaksujen suuruus
 32. META
 33. Seuraava kokous
 34. Kokouksen päättäminen