Tapahtumat → Psykologiset testit ja testaukset-kirjan yhteistilaus

Psykologiset testit ja testaukset-kirjan yhteistilaus

Ajankohta: 12.10.2015 klo. 12:00

Paikka: Kirjan tilaus

Tyyppi: Muu tapahtumaTarjous Stimuluslaisille!

 

Psykologiset testit ja testaukset – tosiasiat, uskomukset ja pelot on vuonna 2014 julkaistu, psykologista testaamista monipuolisesti käsittelevä tietokirja. Se on ehdoton tietopankki psykologian alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Psykologinen testaaminen kuuluu psykologian opetusohjelmiin, mutta ymmärrettävästi aiheen tuntemus jää opiskelijoilla vaillinaiseksi. Psykologiset testit ja testaukset -teos on oikea kirja paikkaamaan puutetta, joka heikentää varsinkin vastavalmistuneen psykologin kykyä toimia tehokkaasti työssään.

Suomessa psykologeista testejä käyttää työssään 84 prosenttia. Useimmiten psykologi käyttää työajastaan testaamiseen noin kymmenesosan. Keskimäärin suomalainen psykologi käyttää työssään seitsemää eri testiä. Kaiken kaikkiaan maassamme on psykologien käytössä noin kolmesataa psykologista testimenetelmää. (Kuuskorpi, 2012.) Tietämys psykologisista testeistä ja testaamisesta on testaajan ammattitaitoa ja asiakkaan turvallisuutta lisäävää.

Tähän asti psykologista testaamista käsittelevillä kursseilla on jouduttu turvautumaan pitkälti vieraskieliseen kirjallisuuteen. Tuore, suomalainen teos tarjoaa niiden antaman tiedon päivitettynä ja vieläpä suomeksi.

Teoksen ovat kirjoittaneet Taina Kuuskorpi ja Juho Heikkinen. Kuuskorpi väitteli tohtoriksi Turun yliopistosta vuonna 2012 aiheenaan "Psykologisten testien käyttö Suomessa". Hän on toiminut pitkään ammatinvalinnanohjauksen jarekrytoinnin parissa, ja hyvällä syyllä häntä voidaankin tituleerata yhdeksi kovimmista psykologisen testaamisen asiantuntijoista Suomessa. Heikkinen on puolestaan mediatutkija ja freelance-toimittaja, jolla on käytännön kokemusta testiprojekteista.

__________________________________________________________

Stimppalaisille on nyt tarjottu erikoismahdollisuutta tilata kirja alennettuun erikoishintaan! Kirjan kappalehinta meille on 45 euroa sis. alv. 10 %, kun se normaalisti on netissäkin ostettaessa noin 60 euron kieppeillä. Vaikuttaa siltä, että tämä kirja soveltuu täydellisesti asiantuntijaoppaaksi psykologisten testien maailmaan! Vinksvinks erityisesti vanhat opiskelijat! Kirjan sisällysluettelo on lähetetty Stimuluksen sähköpostilistalle.

Kirjat noudetaan tilauksen saapumisen jälkeen Stimuluksen varapuheenjohtajalta Jenna Junttilalta ilmoitettuina ajankohtina.

Tähän alle voi ilmoittautua, jos on halukas osallistumaan yhteistilaukseen! :) Tilauksia otetaan vastaan 12.10. klo 22 asti!!

Tässä kirja esimerkiksi Adlibriksessä.

Huomaathan, että tilaus on sitova ja koskee vain Stimulus ry:n jäseniä!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.