Tapahtumat → Stimppa Parkour

Stimppa Parkour

Ajankohta: 4.11.2015 klo. 15:00

Paikka: Parkourakatemia

Tyyppi: Liikunta 

Keskiviikkona 4.11 klo 15-16.30 pääsevät stimpat hyppimään seinille, sillä Jyväskylän Parkourakatemia järjestää stimuluslaisille puolentoistatunnin mittaisen yksityistunnin Parkourin parissa. Tunnille mahtuu mukaan 11 stimppaa liikuntavastaavan lisäksi. Täydellä tunnilla (12 henkilöä) osallistuminen kustantaa vaivaiset 4 euroa per nassu. (10 henkilön lähtiessä 5 euroa, 8 henkilön lähtiessä 6 euroa lähtijältä) Ilmottautuminen alkaa perjantaina 16.10.2015 klo 12:00, joten sormet vain vetreiksi.

 

Parkour on liikkumisen taidetta. Siinä pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen ympäristön esteitä apuna käyttäen. Parkouria harrastaessa tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan puissa. Parkour on itsensä kehittämistä kaikilla tasoilla, sillä se vahvistaa tasapainoa, kehonhallintaa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta.

 

Mikään ei ole parempaa kuin oman kehon kehittäminen ja käyttäminen hupina. Tunnilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne. Lajia voi lähteä kokeilemaan kuka vain, sillä parkouria voi harrastaa kukin tyylillään ja omien taitojen mukaan. Tämän lajin parissa kehitys on taattua!

 

Meidän yksityistuntimme järjestetään ohjaajan avustuksella Parkourakatemian tiloissa, mutta harrastusta voi tämän jälkeen jatkaa missä tahansa hyödyntäen ympäristön luomia mahdollisuuksia. Innostu ja avarra maailmankuvaasi näkemällä ympäristö taas lapsen silmin!

 

Päälle sisäliikuntavaatteet, sisäkengistä on myös hyötyä. Näiden lisäksi avoin ja innokas mieli, niin pääsee jo pitkälle. Tästä tulee taatusti hauskaa!