Tapahtumat → Stimpan ja Dumpin lumirieha

Stimpan ja Dumpin lumirieha

Ajankohta: 20.3.2014 klo. 15:30

Paikka:

Tyyppi: BileetPerinteinen lumirieha on täällä taas!

Ei anneta ujosti lumettoman maaperän haitata, sillä haalarit suojaavat roiskuvalta ravalta - ja sitäpaitsi, nehän voi tarvittaessa pestä vaikka vappuna suihkulähteessä uidessa!

Luvassa on huisin kivaa ohjelmaa ja motivoivia palkintoja - mm. mintunryöstöä (lipunryöstö) ja muita joukkuepelejä. Ulkona rymyämisen jälkeen halukkaat pääsevät nauttimaan saunan lämmöstä - ja hei - napatkaapa pyyhkeiden lisäksi uikkaritkin matkaan, paikan päälle on nimittäin hankittu myös PALJU!

Tapahtumassa ei tarvitse kärvistellä tyhjin vatsoin, sillä mökille on varattu makkaraa takkatulella käristettäväksi. Osallistujille tarjotaan myös jonkinlaista salaattia sekä lämmintä kaakaota, jota voi halutessaan terästää (ainakin mikäli kuuluu siihen mintunryöstössä menestyneeseen joukkueeseen...) ;)

Tapahtuman fb-event: https://www.facebook.com/events/525032327612983

Tapahtuman hinta on vaivaiset 5 euroa per osallistuja, eli nyt saa kyllä melkoisen kasan hupia huokeaan hintaan! Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.00 alkaen - OLE NOPEA, sillä mukaan mahtuu vain 23 innokkainta molemmista ainejärjestöistä! Dumpparit ilmoittautuvat myöhemmin omaan kantaansa.

HUOM! Muistathan merkitä ilmoittautuessa lisätietoihin mahdolliset ruoka-aine allergiat/erityisruokavaliot.

Bussikyyti lähtee Agoralta torstaina 20.3. klo. 15.30 ja palaamme bussilla keskustaan noin klo. 23.00.

Kun haalarit on jo valmiiksi jalassa, iltaa on näppärä jatkaa keskustan suunnalla Kolmiobileissä. ;)

Eli ei kun haalarit jalkaan, iloinen mieli takataskuun ja menoksi! TERVETULOA ♥