Tapahtumat → Vinyasa Flow jooga

Vinyasa Flow jooga

Ajankohta: 14.10.2015 klo. 17:00

Paikka: Rytmiikkasali, L-rakennus

Tyyppi: Liikunta 

Nyt on taas aika hengähtää ja ottaa aikaa omalle hyvinvoinnilleen. Keskiviikkona 14.10 klo 17-18 Rytmiikkasalissa stimppalaisille tarjotaan jotain uutta ja mahtavaa, nimittäin Vinyasa Flow joogaa. Tunnin vetäjänämme meidän ikioma uusi stimppalaisemme Karoliina Hiltunen.

 

Vinyasa Flow jooga on dynaaminen tunti, kehon liikkeet ja jooga-asennot yhdistyvät toisiinsa hengityksen avulla. Tunnilla liikutaan omaa kehoa kuunnellen, joten tunti sopii myös ensikertalaisille. Virtaavat liikkeet sisältävät elementtejä myös tanssista. Tällä tunnilla kehität voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta – tehokasta ja samalla rentouttavaa. Voisiko paremmin olla?

 

Täältä tunnilta lähdet takuuvarmasti vapautuneena, rentoutuneena ja onnellisena. Tule siis mukaan kehittämään itseäsi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

 

Päälle vain letkeät vaatteet, käteen vesipullo. Ota matkaan mukaan myös matto ja avoin mieli. Yliopistoliikunnalta saa jonkinverran mattoja lainaan, mutta koska päällekäin menee myös heidän tuntejaan, niin kaikille joogaajille ei välttämättä mattoa riitä. Otathan siis omasi mukaan, jos sellaisen omistat. Olethan paikalla vaatteet vaihdettuna klo 17:00. :) 

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

  • Vinyasa Flow joogaa

  • Rytmiikkasali

  • 14.10 klo 17-18

  • Sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ilmaiseksi!